Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul discuta un memorandum privind un imprumut de 35 milioane de euro pentru studii privind autostrada Ploiesti- Brasov

Hotnews Hotnews,
 Guvernul discuta un memorandum privind un imprumut de 35 milioane de euro pentru studii privind autostrada Ploiesti- Brasov

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind un imprumut de 35 de milioane de euro pentru o serie de studii si documentatii privind realizarea proiectului autostrazii Ploiesti - Brasov, a anuntat Felix Stroe, ministrul transporturilor. Imprumutul va fi acordat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare. continuă pe Hotnews

UPDATE Guvernul a aprobat un memorandum privind un imprumut de 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru studii privind autostrada Ploiesti- Brasov

Guvernul discuta in sedinta de miercuri un memorandum privind un imprumut de 35 de milioane de euro pentru o serie de studii si documentatii privind realizarea proiectului autostrazii Ploiesti - Brasov, a anuntat Felix Stroe, ministrul transporturilor. Imprumutul va fi acordat de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, institutie membra a Grupului Bancii Mondiale. UPDATE Memorandumul a fost aprobat.

Guvernul vrea sa imprumute de 35 milioane euro pentru constructia autostrazii Ploiesti-Brasov

Guvernul a adoptat astazi, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), institutie membra a Grupului Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al Executivului.

Venituri si clienti in crestere pentru Vodafone Romania, in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2017: 186 milioane euro si peste 9,7 milioane de utilizatori

Vodafone Romania, al doilea mare operator local de comunicatii mobile, a inregistrat venituri de 186 milioane euro in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2017, in crestere cu 4,1% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor anuntate marti de grupul Vodafone. De asemenea, operatorul a ajuns la 9. 823 de utilizatori servicii mobile, servicii fixe de voce si Internet of Things), reprezentand o crestere cu 386. 219 utilizatori 4,1%) fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din numarul total de clienti, 9. 191 sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

Proiect de 10 milioane euro, finantat prin PNDL, in judetul Calarasi

Ministrul Dezvoltarii, Paul Stanescu, si Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, au semnat ieri un contract de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), in valoare de 10 milioane euro.

Digi Communications - profit net de 44,1 milioane euro

Digi Communications a realizat un profit net de peste 44,1 milioane euro, in primele noua luni din acest an, in crestere cu 148,2% comparativ cu perioada similara din 2016, se arata in raportul neauditat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul net al Digi Communications a crescut cu 148%, la 44,1 milioane euro

Digi Communications a realizat un profit net de peste 44,1 milioane euro, in primele noua luni din acest an, in crestere cu 148,2% comparativ cu perioada similara din 2016, potrivit unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Modificarile aduse Codului fiscal vor reduce bugetul Bucurestiului cu 440-616 milioane euro

Consilierul municipal Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti, a atras atentia astazi asupra faptului ca modificarile aduse Codului fiscal vor reduce bugetul Bucurestiului cu sume cuprinse intre 440-616 milioane euro, afectand investitiile.

BERD, imprumut de 43,8 milioane euro destinat extinderii parcului logistic CTPark Bucharest

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 43,8 milioane de euro dezvoltatorilor de proprietati industriale CTPark Bucharest si CTPark Gamma, pentru sustinerea extinderii unui parc logistic situat langa Bucuresti, in cadrul unui proiect in valoare totala de 136,35 de milioane de euro, conform News. ro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, lichiditatea totala fiind de 44,2 milioane de lei 9,54 milioane de euro), sub rulajul inregistrat ieri 16,66 milioane de euro).

Profitul net al grupului DIGI a urcat la 44,2 milioane de euro in primele noua luni din 2017: Cum a evoluat numarul de clienti in Romania

DIGI Communications, compania mama a RCSRDS, a raportat un profit net de 44,2 milioane euro in primele noua luni din acest an, in crestere de la 17,8 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. La 30 septembrie, RCSRDS avea cca. 3,4 milioane de abonati la serviciile de telecomunicatii mobile, in crestere cu 11,1% fata de perioada similara din 2016, cca. 2,97 milioane abonati TV prin cablu, in crestere cu 5,4% si peste 2,09 milioane de abonati la internet si date fixe, in crestere cu aproape 7,1%. RCSRDS a scazut pe telefonie fixa 1,15 milioane abonati, in scadere cu 6,5%) si DTH 605. 000 abonati, scadere cu 6,9%).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )