Libnet.ro
UNICEF

15:30

Guvernul discuta Ordonanta prin care Toader vrea sa-i mentina in functii pe sefii Inspectiei Judiciare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul discuta Ordonanta prin care Toader vrea sa-i mentina in functii pe sefii Inspectiei Judiciare

Guvernul Dancila are pe ordinea de zi un proiect de Ordonanta de urgenta pentru completarea articolul 67 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Mai exact, articolul 67 prevede modul in care sunt numiti sefii Inspectiei. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa fie notar public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa devina notar public, inaintand o cerere in acest sens Uniunii Nationale a Notarilor Publici, potrivit unui document publicat de ziare. com.

Israelul elaboreaza un proiect de lege prin care cei care afiseaza steagul palestinian sunt condamnati la nchisoare

Anat Barko, reprezentanta a partidului conservator Likud din Israel, a propus un proiect de lege prin care oricine afiseaza steagul Palestinei pe teritoriul tarii va fi condamnat la inchisoare. Masura vine dupa ce steagul palestinian a fost afisat la un protest din Tel Aviv, anuntaMiddle East Monitor.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

UE si alti finantatori ai cercetarii pun la cale un plan prin care publicatiile academice sa ofere acces deschis cititorilor

Comisia Europeana impreuna cu un grup de finantatori nationali de proiecte au conceput un plan controversat care ar putea duce la aparitia unui precedent in lumea cercetarii. Acestia au de gand sa faca mii de lucrari de cercetare disponibile online fara plata in ziua publicarii, initiativa care ar putea schimba modelul de afaceri al publicatiilor academice de top, scrieScience|Business.

Cele mai bune modalitati prin care liderii isi motiveaza echipa

Una dintre cele mai apreciate aptitudini ale unui lider este capacitatea sa de a inspira si motiva echipele. Ca lider, trebuie sa conduci prin puterea exemplului, iar tonul dat de tine sa rezoneze cu restul angajatilor.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )