Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul a elaborat un document si a lansat un clip pentru romanii din Regat dupa Brexit

România Liberă România Liberă,
Guvernul a elaborat un document si a lansat un clip pentru romanii din Regat dupa Brexit

Romania este pregatita sa faca fata oricaror situatii generate de Brexit. Este asigurarea data de Guvern intr-o campanie de informare speciala desfasurata pe site-uri, retele de socializare si la Londra. in clipul de promovare, ministrul afacerilor europene vorbeste si despre apararea drepturilor romanilor din Regat, informeaza Stirile TVR. continuă pe România Liberă

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie? VIDEO informativ, lansat de MAE

Ministerul Afacerilor Externea lansat un clip informativreferitor la implicatiile procesului Brexit asupra romanilor din Marea Britanie. Actiunea face parte din cadrul amplei campanii de.

Multumit de negocierile cu Guvernul, liderul Sanitas, Leonard Barascu, face parte din grupul sindicalistilor care castiga zeci de mii de lei pe luna

Sindicalistii din sanatate se gandesc sa renunte la proteste dupa ce s-au declarat multumiti de rezultatul negocierilor de joi cu premierul Mihai Tudose. Anuntul a fost facut de liderul Sanitas,.

MAI organizeaza un concurs pentru angajarea din sursa externa a peste 3600 de persoane

Guvernul a aprobat un memorandum prin care Ministerul Afacerilor Interne va putea organiza concursuri pentru ocuparea a 3. 694 de politisti din sursa externa, pentru a compensa deficitul de cadre in acest sector, potrivit Mediafax.

Cand reincepe scoala pentru elevii din clasele primare

Incepand de luni, 28 octombrie, elevii sunt in vacanta, scrie tribuna. ro. Prichindeii din invatamantul prescolar si elevii din clasele primare intra in vacanta, pentru o.

Sindicalistii, avertisment pentru angajatii din mediul privat: Acolo vor fi marile probleme pentru ca nimeni nu stie cum va putea fi obligat angajatorul sa-i creascaangajatului salariul minim -VIDEO

Sindicalistiiavertizeaza ca angajatii din mediul privat ar putea avea salarii mai mici odata cu cresterea salariului minim si cu transferul contributiilor. Vicepresedintele Cartel ALFA, Liviu Apostoiu.

Tudorel Toader a stabilit noile standarde pentru conditiile din celule: Interfon, prize TV si dus cu posibilitate de reglare a unghiului de cadere

De la mijlocul saptamanii trecute, s-au schimbat in Romania conditiile minime obligatorii pe care trebuie sa le indeplineasca spatiile de detentie, gratie unui ordin de ministru emis de seful MJ, Tudorel Toader. Pe lista dotarilor care nu pot lipsi din celule apar acum interfonul si regulatoarele de temperatura si presiune a apei de la dus, iar camerele trebuie sa aiba minimum 2,5 metri inaltime, potrivit Digi 24.

Schimbare majora pentru firme din 2018: Firmele cu cifra de afaceri sub un milion de euro vor plati impozit de 1% din cifra de afaceri in loc de 16% din profit - Guvern

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat joi o schimbare majora pentru cele 450. 000 de firme care au cifra de afaceri sub un milion de euro. Misa a anuntat in sedinta de Guvern ca aceste firme vor plati de anul viitor impozit de 1% din cifra de afaceri in loc de actualul impozit de 16% din profit.

Miere gratuita pentru copiii din gradinite si scoli primare - proiect de lege al PSD

Copiii prescolari si cei din invatamantul primar vor primi gratuit miere poliflora, in limita unei cantitati de 350 grame pe luna, se arata intr-un proiect de lege al PSD depus saptamana aceasta la Senat. Resursele financiare, suportate de ministerul Agriculturii, sunt plafonate la suma de 16,8 milioane lei pentru anul 2017.

Veste buna pentru pensionari. Din ianuarie pensia minima creste semnificativ

Pensia minima va creste din ianuarie, la 640 de lei. Legea pensiilor este gata, insa va intra in vigoare abia in anul 2019. Anuntul a fost facut de ministrul muncii in emisiunea Sinteza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )