Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul german face apel la Armata pentru combaterea COVID-19

România Liberă România Liberă,
Guvernul german face apel la Armata pentru combaterea COVID-19

Armata germana face pregatiri pentru a contribui la eforturile de combatere a coronavirusului daca i. continuă pe România Liberă

PROPUNERILE CONAF PENTRU CRIZA COVID19: Apa, electricitate si gaze - gratis, minim trei luni

CONAF face apel la companiile cu rezultate financiare bune sa sustina dotarea spitalelor cu aparate de ventilatie Accesul gratuit la utilitatile publice pentru minim trei luni si acordarea de linii de credit de la stat pe termen de un an cu dobanda zero reprezinta doua dintre propunerile Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin CONAF) cuprinse intr-o scrisoare deschisa adresata Guvernului.

ADEM face apel la solidaritate si la deblocarea liberei circulatii a marfurilor in UE

Asociatia Distribuitorilor Europeni de Medicamente ADEM), parte din Affordable Medicines Europe, face apel la decidentii din Romania pentru ridicarea de urgenta a restrictiei de export, in acord cu ghidul elaborat de CE ieri, 16 martie 2020, privind masurile de gestionare a frontierelor pentru a proteja sanatatea si pentru a asigura disponibilitatea bunurilor si serviciilor esentiale, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Senatorul PSD Marius Dunca face apel la solidaritate: Condamn cu fermitate atitudinea unor comercianti care inteleg ca in aceasta perioada este mai bun profitul decat sprijinirea aproapelui

Fostul ministru PSD Marius Dunca face apel la solidaritate in aceste vremuri in care oamenirea e greu incercata de pandemia de coronavirus. Senatorul condamna public faptul ca unii comercianti au decis sa.

Mihai Albu, la capatul puterilor din cauza fostei sotii. Apel disperat pentru Iulia. Ce se intampla cu fetita lor

Au divortat in anul 2012, dupa 9 ani de mariaj, fara prea mult scandal. Iulia a ramas cu numele sotului, Albu, un apartament luxos si cu fetita lor, pentru care primeste pensie alimentara. Desi pareau ca vor avea o relatie cordiala de dragul micutei, disputele se poarta neincetat intre cei doi parinti. Drept urmare, Mihai, .

Eugen Teodorovici: Guvernul PNL face un spectacol penibil! Orban trebuie demis

Eugen Teodorovici sustine ca guvernul condus de Ludovic Orban face un spectacol penibil si nu adopta masuri concrete pentru a spriji mediul economic.

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

Ungaria face trasee speciale pentru romanii care se intorc in tara. MAE: masura este valabila doar opt ore

Opt ore au la dispozitie romanii blocati la granita dintre Austria si Ungaria ca sa tranziteze teritoriul maghiar pentru a ajunge in tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )