Libnet.ro
UNICEF

15:45

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, dupa votul motiunii: O zi bizara pentru democratie

Antena3 Antena3,
Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, dupa votul motiunii: O zi bizara pentru democratie

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna considera ca ziua in care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura a PSD a fost una bizara pentru democratie. Bon, ne-am. continuă pe Antena3

Raluca Pruna: Motiunea a trecut. Este o zi bizara pentru democratie

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca ziua in care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura a PSD a fost una bizara pentru democratie.

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, despre refuzul lui Coldea si Kovesi de a se prezenta la Comisie: Este dispret si au ceva de ascuns

Fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a comentat in emisiunea Sinteza Zilei refuzul sefei DNA Laura Codruta Kovesi si al fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea de a se prezenta la comisia.

Fostul ministru Sevil Shhaideh ii cere premierului Grindeanu sa numeasca de urgenta un secretar general interimar la Ministerul Dezvoltarii

Fostul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, i-a adresat, luni, o solicitare premierului Sorin Grindeanu, privind numirea de urgenta a unui secretar general interimar si a doi secretari generali adjuncti, la Ministerul Dezvoltarii, pentru ca activitatea in cadrul institutiei sa nu fie blocata, dupa ce seful Executivului i-a demis pe secretarii de stat din institutie.

Guvernul Grindeanu a cazut. Care sunt pasii urmatori pentru deblocarea crizei politice: Iohannis si Dragnea, actorii principali

Guvernul Grindeanu a fost demis dupa ce Parlamentul a votat miercuri motiunea de cenzura depusa de coalitia PSD-ALDE. Urmeaza o serie de pasi procedurali si politici la capatul carora Romania sa aiba un nou guvern. Actorii principali in acest proces vor fi presedintele Klaus Iohannis si liderul partidului majoritar din Parlament, Liviu Dragnea.

Fa, Doina se intoarce impotriva lui Dragnea! Fostul ministru rupe randurile PSD: E mult prea mult! (VIDEO)

Social-democratii s-au impartit in doua tabere. Marti, un nou membru PSD, fostul ministru al Apelor si Padurilor Doina Pana, a declarat public ca este de partea premierului Grindeanu. Pana.

Fostul ministru Darius Valcov, cercetat intr-un dosar de trafic de influenta, va fi audiat abia in septembrie pentru ca i-a fost rau in luna iunie

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, pe care premierul Sorin Grindeanu l-a catalogat ca fiind cel care a evaluat ministrii Cabinetului, va fi audiat in dosarul de trafic de influenta abia pe 4 septembrie, deoarece luni a anuntat ca se simte rau si a avut febra.

Elena Udrea, la controlul judiciar. Noi dezvaluiri facute de fostul ministru al Dezvoltarii

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie pentru controlul judiciar. Fostul ministru al Dezvoltarii a facut noi declaratii pentru Antena 3 privind solicitarea facuta de procurorul Negulescu de a deveni martor pro.

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost plasat, marti, sub control judiciar intr-un nou dosar

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost inculpat intr-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, fiind acuzat de instigare la dare si luare de mita. Acesta a fost plasat sub control judiciar 60 de zile .

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, la DNA

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat marti la DNA pentru a fi audit de procurori intr-un dosar de coruptie. La intrarea in sediul DNA, acesta nu a dorit sa faca declaratii.

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, audiat de procurorii anticoruptie

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi s-a prezentat, marti, la sediul Dirctiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audit de procurori intr-un dosar de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )