Libnet.ro
UNICEF

23:15

Guvernul Grindeanu reinfiinteaza Ministerul Turismului: cine este ministrul desemnat Mircea-Titus Dobre

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul Grindeanu reinfiinteaza Ministerul Turismului: cine este ministrul desemnat Mircea-Titus Dobre

Ministerul Turismului a fost reinfiintat in noul Guvern, dupa ce ani de zile nu a existat un minister dedicat pentru domeniul turistic. Ministrul numit la conducerea Ministerului Turismului este Mircea-Titus Dobre 39 ani), deputat de Constanta, ales. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Grindeanu reinfiinteaza Ministerul Turismului: cine este ministrul propus Mircea-Titus Dobre

Ministerul Turismului a fost reinfiintat in noul Guvern, dupa ce ani de zile nu a existat un minister dedicat pentru domeniul turistic. Ministrul numit la conducerea Ministerului Turismului este Mircea-Titus Dobre 39 ani), deputat de Constanta, ales.

Cine este Mihaela Toader, propusa pentru Fonduri Europene

Mihalea Toader, propusa de PSD pentru a fi ministru delegat al Fondurilor Europene in Guvernul Grindeanu, a ocupat in ultima perioada functia de director in Ministerul Fondurlor Europene.

Cine este Florin Jianu, nominalizat ca ministru pentru IMM-uri

Florin Jianu, nominalizarea pentru functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in Guvernul Grindeanu, a fost ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism in Cabinetul Ponta III, in perioada martie-decembrie 2014.

Cine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Mihaela Virginia Toader a fost propusa de Liviu Dragnea ca ministru delegat pentru Ministerul Fondurilor Europene, in Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Noi nume vehiculate pentru Guvernul Grindeanu. Cine sunt posibilii viitori demnitari din noul Executiv

Conform stirileprotv. ro sunt vehiculate noi nume care ar putea sa preia portofoliile din noul guvern al carui prim-ministru desemnat este timisoreanul Sorin Grindeanu.

Guvernul Grindeanu, Cine va forma noul Executiv, potrivit B1

Comitetul Executiv si respectiv Biroul Politic, forurile de conducere ale PSD si ALDE, urmeaza sa aprobe, marti, lista viitorului Guvern ce va fi condus de Sorin Grindeanu.

Guvernul Grindeanu a fost prezentat de presedintele condamnat al PSD. Prim-ministrul Sorin Grindeanu a fost figurant la lansarea echipei guvernamentale PSD

Presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat numele ministrilor care formeaza noul guvern. Prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, a fost spectator la acest moment. Dupa ce a anuntat numele, Dragnea l-a lasat si pe Grindeanu sa spuna cateva cuvinte. Lista contine nume foarte controversate.

Guvernul Grindeanu. Cine sunt ministrii propusi pe lista lui Liviu Dragnea

Liderul Partidului Social Democrat va anunta, marti, lista minisstrilor pentru viitorul Guvern condus de Sorin Grindeanu.

Cine este Viorel Stefan, posibilul ministru al Finantelor in Guvernul Grindeanu

Deputatul PSD Viorel Stefan, 62 de ani, seful comisiei de buget finante al Camerei Deputatilor ar putea fi validat ca ministru de Finante, potrivit unor surse din PSD. Stefan a mai fost in carti pentru preluarea aceluiasi minister imediat dupa arestarea fostului ministru Darius Valcov, dar premierul de atunci l-a preferat pe Eugen Teodorovici. Stefan este membru PSD din 1993, el avand la activ trei mandate de senator si doua de deputat.

Noul Guvern, la fel de secret ca si premierul. Ce surprize vor fi in Guvernul Grindeanu

Din dorinta de a arata ca el taie si spanzura in PSD, Liviu Dragnea a tinut secret si numele tuturor ministrilor, nu doar numele premierului. Iata cine are cele mai mari sanse sa prinda un fotoliu de ministru.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )