Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul va imprumuta 450 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul va imprumuta 450 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii

Guvernul Romaniei va contracta un impurmut de 450 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru cofinantarea proiectelor sustinute din fonduri europene din Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2014 2020, a informat. continuă pe Wall-Street Ro

Ne merge atat de bine, ca nu mai avem bani. Guvernul va imprumuta 450 de milioane de euro de la BEI

Guvernul Dancila va imprumuta 450 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru cofinantarea proiectelor sustinute din fonduri europene din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 .

Guvernul imprumuta jumatate de miliard de euro ca sa confinanteze proiecte din fonduri UE. Dancila, o noua gafa: Doua mii patrusprezece

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca Guvernul va imprumuta aproape jumatate de miliard de euro de la Banca Europeana de Investitii pentru a confinanta proiecte din fonduri europene, spunand ca este vorba de Programul National de Dezvoltare Rurala doua mii patrusprezece 2020.

Ajutoare de stat de 132 milioane Euro pentru firme private: S-a anuntat cnd se depun cererile de finantare

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei 132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.

Nokia a obtinut un credit de 500 milioane euro de la BEI

Producatorul finlandez de retele de telecomunicatii Nokia a anuntat, ieri, ca a obtinut un imprumut de 500 milioane de euro de la Banca European de Investitii BEI) pentru a putea urgenta dezvoltarea tehnologiei 5G, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )