Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul ingheata pensiile si promite dezghetarea lor inainte de alegeri!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul ingheata pensiile si promite dezghetarea lor inainte de alegeri!

Guvernul nu mai poate masca impasul in care se afla, respectiv criza de bani! Anunta printr-un proiect de OUG ca, daca nu se iau masuri de urgenta, deficitul bugetar in anul 2019 va depasi pragul de 3% din PIB prevazut de Tratatul privind functionarea. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii spun ca Guvernul ingheata sporurile bugetarilor, in 2019. Reactia fostului ministru al Muncii

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor transmite printr-un comunicat de presa ca Guvernul Dancila pregateste un proiect de OUG pentru inghetarea salariilor bugetarilor in.

Guvernul ingheata angajarile la stat in toata tara

Cei care sperau sa obtina un post bine platit de bugetar, in urmatoarea perioada, pot sa isi ia gandul de la acest lucru. Guvernul nu va permite angajari noi la stat, anul viitor, nici in administratia publica centrala si nici in institutiile publice locale.

Guvernul modifica pensiile militare. Care sunt noutatile

Pentru a preintampina dificultatile financiare generate de cresterea pensiilor si de cheltuielile exagerate din acest an, pe langa o serie de constrangeri privind achizitiile publice si inghetarea indemnizatiilor si sporurilor bugetarilor, Guvernul a luat in calcul si modificarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )