Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul interimar al Republicii Moldova transmite condoleante Guvernului Romaniei

Adevărul Adevărul,
Guvernul interimar al Republicii Moldova transmite condoleante Guvernului Romaniei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, isi exprima compasiunea si regretul in legatura cu explozia produsa noaptea trecuta intr-un club de noapte din capitala Romaniei. Brega i-a expediat o scrisoare premierului roman Victor Ponta, in care il roaga sa transmita profunde condoleante familiilor indoliate, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Incendiul din Colectiv. Republica Moldova transmite condoleante Romaniei

Premierul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta, prin care exprima compasiunea ca urmare a tragicului eveniment produs in clubul Colectiv.

UPDATE. Cine va fi premierul interimar al Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat vineri pe vicepremierul liberal Gheorghe Brega in functia de prim-ministru interimar.

*ACTUALIZARE 16:50 Presedintele Republicii Moldova a numit un premier interimar

ACTUALIZARE 16:50 Presedintele Nicolae Timofti l-a desemnat pe vicepremierul liberal Gheorghe Brega in functia de premier interimar al Republicii Moldova pana la numirea unui nou Guvern, informeaza Radio Chisinau. *ACTUALIZARE 11:48 Voronin: Ponta, Strelet si Filat si-au cumparat mii de terenuri la Odesa, in Ucraina *ACTUALIZARE 10:37 Premierul demis Valeriu Strelet nu doreste sa asigure interimatul.

Presedintele Republicii Moldova a numit un premier interimar. Trecutul lui Gheorghe Brega, patat de un scandal

Presedintele Nicolae Timofti l-a desemnat pe vicepremierul liberal Gheorghe Brega in functia de premier interimar al Republicii Moldova pana la numirea unui nou Guvern, informeaza Radio Chisinau.

Cine va fi premierul interimar al Republicii Moldova

Premierul in exercitiu pentru reintegrare, Victor Osipov, ar putea prelua interimatul functiei, dupa ce prim-ministrul demis Valeriu Strelet a refuzat sa exercite aceasta functie pana la formarea unui nou guvern, potrivit Unimedia, citata de Agerpres.

Fortele separatiste din Ucraina anunta crearea unei noi republici, care ar include si sudul Republicii Moldova

Rada populara a Basarabiei, organizatie separatista din Ucraina adoptat o decalaratie care prevede crearea republicii bugeac, care va include mai multe raioane din regiunea Odesa si Autonomia Gagauza, informeaza publicatia rusa Izvestia.

Basescu: Nepredarea guvernarii in mainile partidelor rusofone, miza majora a Republicii Moldova

Presedintele partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca primul pas pe care trebuie sa il faca presedintele Nicolae Timofti este rezolvarea situatiei din Republica Moldova prin formarea rapida a unui nou guvern. El a subliniat ca miza majora este nepredarea guvernarii in mainile partidelor rusofone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )