Libnet.ro
UNICEF

09:00

Guvernul a lansat portalul posturi.gov.ro, unde sunt anuntate posturile libere din administratie

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a lansat portalul posturi.gov.ro, unde sunt anuntate posturile libere din administratie

Guvernul a lansat, luni, portalul posturi. gov. ro, unde au fost centralizate si pot fi gasite in prezent peste 250 de anunturi privind posturile vacante din administratia publica locala si centrala din tara, anunta Mediafax. Anunturile de pe posturi. gov. ro prezinta in detaliu posturile vacante, modalitatea in care solicitantii pot aplica pentru acestea si informatii despre dosarul de concurs. continuă pe Hotnews

Guvernul a lansat portalul care ofera toate posturile libere din administratie

Guvernul a lansat, astazi, portalul posturi. gov. ro , unde au fost centralizate si pot fi gasite in prezent peste 250 de anunturi privind posturile vacante din administratia publica locala si centrala din tara.

Cum va anunta Guvernul posturile libere din administratie.

Guvernul a lansat, luni, portalul posturi. gov. ro, unde au fost centralizate si pot fi gasite in prezent peste 250 de anunturi privind posturile vacante din administratia publica locala si centrala din tara, transmite Mediafax. Anunturile prezinta in detaliu posturile vacante, modalitatea in care solicitantii pot aplica pentru acestea si informatii despre dosarul de concurs. Persoanele interesate pot efectua cautari in functie de localitatea dorita, cat si in functie de cuvinte-cheie, nivel de .

Toate locurile de munca libere din administratie sunt afisate pe acest site. Afla cate posturi sunt vacante la nivelul intregii tari

Guvernul a lansat portalul unde sunt facute publice toate posturile libere din administratie. Posturi. gov. ro centralizeaza deocamdata peste 250 de anunturi privind locurile de munca vacante din administratia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )