Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul nu mai dubleaza alocatiile pentru copii. Orban: E o garantie ca vom creste alocatiile, cu cat le vom creste vom vedea. Legea e o razbunare a PSD

Adevărul Adevărul,
Guvernul nu mai dubleaza alocatiile pentru copii. Orban: E o garantie ca vom creste alocatiile, cu cat le vom creste vom vedea. Legea e o razbunare a PSD

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul va majora alocatiile pentru copii in a doua parte a anului, insa nu promite ca le va dubla, asa cum stipuleaza legea votata de PSD si promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Aceasta lege a fost o razbunare a PSD pe noi, a spus premierul intr-un interviu pentru hotnews. ro. continuă pe Adevărul

Cand se vor dubla alocatiile pentru copii. Anuntul oficial facut de guvernul Orban

Detaliile legate deamanarea implementarii deciziei lui Klaus Iohannis au fost facute publice de Ludovic Orban in urma aseara, tarziu. Astazi, 16 ianuarie, guvernul amana prin ordonanta intrarea in vigoare a legii privind dublarea alocatiillor pentru copii. Cand se vor dubla alocatiile pentru copii in teorie, prorogarea va fi pana la data primei rectificari bugetare, dupa .

Guvernul amana dublarea alocatiilor pentru copii pana la 1 august

Dublarea alocatiilor pentru copii este amanata pana la 1 august, premierul aproband introducerea pe ordinea de zi, la propunerea ministrului Muncii, a unui proiect de ordonanta in acest sens.

Orban: E o garantie ca vom crestere alocatiile pentru copii, cu cat le vom creste vom vedea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alocatiile pentru copii vor fi majorate din a doua jumatate a anului daca vor exista resursele financiare. Precizarea vine la cateva zile dupa ce Guvernul a adoptat o.

Victor Ponta atac acid la PNL: Deci bani pentru copii nu vor sa dea. Tin banii pentru campania electorala !

Victor Ponta ii acuza pe liberali ca nu vor sa dubleze alocatiile pentru copii asta pentru ca vor sa pastreze banii pentru campania electorala, intrucat interesul PNL este de a castiga alegerile locale.

Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Orban: E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate Care este procedura

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate, a spus seful Guvernului.

Dublarea alocatiilor pentru copii, amanata pana la 1 august

Guvernul a prorogat, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in sedinta de ieri, pana la 1 august plata alocatiilor dublate pentru copii, majorare aprobata de Parlament prin legea 142020, promulgata de presedintele Klaus Iohannis la inceputul acestei saptamani.

Subiectele zilei: Discutii infioratoare intre Dinca si colegii de celula: Ce mai puteam sa fac? Sa-l bag si p-ala-n cazan!?; Prima masura dupa regizarea descoperirii lui Venus din Piatra Neamt: arheologul care a coordonat sapaturile din sit a fost suspen

CTP: Anticipatele, o masura de bun simt in Constitutie, folosita acum de nesimtiti. Guvernul face o combinageala de coltul mesei. Guvernul Orban ar fi trebuit sa. Ipocrizie la dublu: dublam alocatiile pentru copii, dar nu ne gandim la copii. Imaginati-va o familie fara posibilitati materiale, in care parintii nu muncesc, din diverse.

Orban pulverizeaza majorarile la pensii si alocatii: A fost o razbunare a PSD-ului pe noi!

Alocatiile pentru copii nu se vor dubla asa cum s-a votat prin lege nici macar dupa rectificarea de la jumatatea anului. Acum, Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii.

VIDEO Calculele liberalilor pentru anticipate. Orban: Daca motiunea PSD trece, parlamentarii PNL nu vor vota investirea niciunui Guvern Nu am evaluat niciodata posibilitatea sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca se ajunge in situatia declansarii alegerilor anticipate, respectiv guvernul sa fie demis in urma motiunii de cenzura a PSD, parlamentarii PNL vor vota impotriva investirii unui nou cabinet. Ludovic Orban, la HotNews. ro LIVE: Daca adoptam OUG pentru alegerea primarilor in doua tururi exista riscul sa o atace Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala Raspunsul lui Orban intrebat daca vor creste pensiile cu 40% din septembrie: Nu e 100% asta. Banii sunt prevazuti, dar depinde cum evolueaza economia Alocatiile dublate daca sunt bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )