Libnet.ro
UNICEF

07:00

Guvernul da mai multi bani pentru deblocarea lucrarilor la centura Capitalei

România Liberă România Liberă,
Guvernul da mai multi bani pentru deblocarea lucrarilor la centura Capitalei

Guvernul a stabilit, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A, incercand sa deblocheze lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, intr-un briefing, la Palatul Victoria, scrie Agerpres. Guvernul a stabilit astazi, tot prin Hotarare de Guvern, cateva decizii legate de infrastructura. Avem asadar prin Hotarare de Guvern stabiliti indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si protectia versantilor de pe DN7A. E vorba de un proiect cu o investitie de 125 de milioane de lei, demarat in 2008, insa in 2012 a fost oprit ca urmare a rezilierii contractului cu constructorul. Raman in executare lucrari de 66 de milioane de lei, pe care le pornim din nou anul acesta, in urma acestei Hotarari de Guvern. incercam de altfel sa si deblocam lucrarile la centura Bucurestiului, atat in zona de nord-est, cat si in zona de nord-vest, printr-o alocare de 14,1 milioane de lei pentru exproprieri. ) E vorba de elementele care incearca sa faca legatura intre cele trei autostrazi pe care le avem si care pornesc din zona centurii Capitalei, a spus Dan Suciu. continuă pe România Liberă

De ce nu castiga CFR mai multi bani din publicitate

Cu toate ca au un public captiv, societatile de cale ferata nu folosesc suficient resursele de care dispun si obtin din publicitate venituri ridicole. Oameni cu state vechi in industria de advertising spun ca CFR are un potential semnificativ, care ar putea fi exploatat corespunzator.

De ce nu castiga CFR mai multi bani din Publicitate

Cu toate ca au un public captiv, societatile de cale ferata nu folosesc suficient resursele de care dispun si obtin din publicitate venituri ridicole. Oameni cu state vechi in industria de advertising spun ca CFR are un potential semnificativ, care ar putea fi exploatat corespunzator.

Descoperire infioratoare pe munte. Mai multi biciclisti au trait momente cumplite la inaltime

O plimbare pe munte s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru mai multi biciclisti, din comuna franceza Olmeta-di-Tuda, situata la 20 de kilometri de Corsica.

Bataia in trafic e sport national! Mai multi soferi de TIR au atacat un tanar, pe un drum din Cluj

Mai multi soferi de TIR au atacat un tanar, pe un drum din Cluj. Dupa o sicana in viteza, barbatii au oprit camioanele in mijlocul soselei, apoi s-au dat jos si au inconjurat masina vi.

Un nou scandal pe salariile bugetarilor. Mai multi bani doar pentru angajatii din doua ministere

Un nou scandal pe tema salariile bugetarilor sta sa izbucneasca. Angajatii a doua ministere vor primi mai mult cu 40% la salariu, in urma unui amendament adoptat de Comisia de munca a Camerei.

Tara noastra are de doua ori mai multi tineri analfabeti decat media europeana

Viziunea Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei propune noi prioritati pentru o educatie de calitate care includ scaderea analfabetismului functional prin luarea de masuri concrete, astfel incat fiecare absolvent de clasa a VIII-a sa aiba un nivel de pregatire in baza unui standard minim de evaluare pentru nota 5, se arata intru-un comunicat de presa remis redactiei.

Un studiu arata ca tot mai multi romani mananca mezeluri ieftine (VIDEO)

Romanii mananca din ce in ce mai prost, din cauza saraciei. Pentru ca sunt mai ieftine, mezelurile au ajuns sa fie consumate in exces. Pe lista de cumparaturi a multora dintre romani.

Cum vrea Brico Depot sa aduca mai multi clienti in magazine: pe ce mizeaza in noua strategie

Cand grupul britanic Kingfisher, cel mai mare jucator european specializat in bricolaj, a achizitionat operatiunile locale ale lantului de magazine Bricostore, piata a resimtit ca va incepe un amplu proces de schimbari lucru care s-a si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )