Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul ia masuri pentru rezolvarea crizei fortei de munca: In scurt timp vom lansa scolile profesionale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul ia masuri pentru rezolvarea crizei fortei de munca: In scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici anunta masuri pentru intoarcerea romanilor plecati la munca in strainatate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca la nivel guvernamental vor fi initiate negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de masuri care sa raspunda nevoii si dorintei de revenire acasa a romanilor.

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres.

Guvernul vrea sa reinfiinteze scolile profesionale

Guvernul ia masuri pentru a reduce criza fortei de munca. Cifrele arata ca, in acest moment, Romania are un deficit de un milion de angajati. Executivul ar putea reinfiinta scolile de meserii si cele.

Trump planuieste sa impuna noi masuri pentru limitarea accesului in tara a imigrantilor

Administratia Trump intentioneaza sa suspende sau sa limiteze accesul in SUA pentru indivizii din tarile care au o rata mare de nerespectare a perioadei impuse de viza pe termen scurt, relateaza AP News.

Ministrul Finantelor anunta masuri pentru ca romanii din strainatate sa se intoarca acasa

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca la nivel guvernamental vor fi initiate negocieri cu toate statele membre pentru a implementa un pachet de masuri care sa raspunda nevoii si dorintei.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,324 seconds )