Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul olandez vrea sa mute 250 de companii din Marea Britanie in Olanda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul olandez vrea sa mute 250 de companii din Marea Britanie in Olanda

Guvernul olandez a anuntat sambata ca discuta cu peste 250 de companii despre transferarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inainte de Brexitul programat pe 29 martie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Brexit: Guvernul olandez spune ca discuta cu 250 de companii despre mutarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda

Guvernul olandez a anuntat sambata ca este in discutii cu 250 de companii despre mutarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda inaintea iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, programata la 29 martie, relateaza Reuters, potrivit Agerpres .

Guvernul olandez anunta ca 250 de companii si-ar putea muta sediul din Marea Britanie n Olanda din cauza Brexit-ului

Guvernul olandez a informat sambata ca este in negocieri cu 250 de companii privind mutarea sediilor din Marea Britanie in Olanda in urma iesirii Londrei din Uniunea Europeana, potrivit Reuters, citata de Mediafax.

Guvernul olandez discuta cu 250 de companii despre transferarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inainte de Brexit

Guvernul olandez a anuntat sambata ca discuta cu peste 250 de companii despre transferarea operatiunilor din Marea Britanie in Olanda, inainte de Brexitul programat pe 29 martie, transmite Reuters.

SEFUL BLACK SEA OILGAS: Vom extrage gaze din Marea Neagra chiar daca nu va fi modificata legislatia

Black Sea Oil and Gas BSOG) va extrage gaze din Marea Neagra chiar daca actuala legislatie din Romania nu va fi modificata, a declarat, pentru platforma de informatii S and P Global Platts, directorul general al companiei, Marc Beacom, potrivit Agerpres.

Black Sea Oil Gas anunta ca investeste 400 milioane de dolari pentru a scoate gaze din Marea Neagra. in proiect este implicat si omul de afaceri roman Gabriel Comanescu

Black Sea Oil Gas BSOG), companie detinuta de gigantul american Carlyle, este prima firma implicata in noul val de explorari din Marea Neagra care a luat decizia finala de investitii, urmand sa treaca.

O companie energetica importanta VA INVESTI in productia de gaze din Marea Neagra. Despre ce perimetru este vorba

Compania Black Sea Oil Gas BSOG) a luat decizia de a investi in productia de gaze din zacamintele concesionate in Marea Neagra, anuntaAgerpres. Black Sea Oil Gas BSOG), companie.

O companie americana VA INVESTI in productia de gaze din Marea Neagra. Despre ce perimetru este vorba

Compania Black Sea Oil Gas BSOG) a luat decizia de a investi in productia de gaze din zacamintele concesionate in Marea Neagra, anuntaAgerpres. Black Sea Oil Gas BSOG), companie.

in timp ce in Romania rata anaflabetismului functional creste, un elev roman din Marea Britanie a fost PREMIAT chiar de catre REGINA

Un tanar roman din comuna doljeana Ghidici a fost premiat de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru rezultatele excelente la invatatura, relateaza wowbiz. ro. Pentru rezultatele.

IONEL DANCA: Firea vrea sa fie exclusa din PSD ca sa dea vina pe Dragnea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in Capitala.

Gabriela Firea, atacata din PNL: Vrea sa fie exclusa din PSD

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, este de parere ca primarul general Gabriela Firea vrea sa fie exclusa din PSD si sa dea vina pe Liviu Dragnea si partid pentru toate nerealizarile ei in.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )