Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Orban a aprobatcresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest la 20 de miliarde de lei

B1 B1,
Guvernul Orban a aprobatcresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest la 20 de miliarde de lei

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a anuntat ca Guvernul Orban a aprobat, in sedinta de vineri,cresterea plafonului de garantii pentru programul IMM Invest de la 15 miliarde de lei, la 20 de. continuă pe B1

DANIEL FENECHIU: Guvernul Orban a fost sabotat in toate masurile pentru protejarea populatiei

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, sustine ca Guvernul Orban a fost sabotat in toate masurile pentru protejarea populatiei, precizand ca majoritatea parlamentara PSD a avut ca prioritati sa dea legi populiste care sa goleasca de continnut toate ordonantele Guvernului, conform news. ro.

Marcel Vela: Guvernul Orban, primul care a acordat prioritate MAI. Politia are acum dotarile necesare. Am marit capacitatea de a face teste de integritate (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, ca Guvernul Orban este primul guvern care a acordat prioritate acestui minister si care s-a ingrijit ca Politia sa aiba dotarile necesare, dupa atatia ani.

Modificari in Programul IMM Invest: A fost majorat plafonul de garantii, iar dobanda este subventionata pentru 8 luni de la intrarea in program

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a prezentat, la finalul sedintei de Guvern, modificarile Programului IMM Invest, adoptate de Executiv. Acestea se refera la majorarea plafonului de garantii de la 15 la 20 miliarde de lei si la subventionarea dobanzii pentru o perioada de 8 luni, de la intrarea in program.

Scenariul negru pentru guvernul Orban. Nu poate guverna ignorand puterea legislativa, dominata de PSD

Aceasta este eroarea fundamentala a guvernului Orban sprijinit de presedintele Iohannis. A ignorat, demonizat parlamentul, dominat de PSD. Presedintele a afirmat ca parlamentul a oferit un spectacol sinistru, jalnic. Iar acum suntem intr-o fundatura din care nu se stie cum vom iesi, si cu ce sacrificii. Pandemia a complicat si mai mult acest scenariu, datele economice sunt teribil de ingrijoratoare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )