Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul, un pas inapoi: Marea Revolutie Fiscala, amanata din nou. intalnire de urgenta a liderilor PSD

B1 B1,
Guvernul, un pas inapoi: Marea Revolutie Fiscala, amanata din nou. intalnire de urgenta a liderilor PSD

UPDATE:Liderii PSD se vor strange intr-o sedinta de urgenta la ora 15 la Vila Lac. Liviu Dragnea a anulat si sedinta grupurilor parlamentare PSD convocata la Parlament pentru ora 14:30. continuă pe B1

Guvernul, un pas inapoi: Marea Revolutie Fiscala, amanata din nou. intalnire de urgenta a liderilor PSD-ALDE

UPDATE:Liderii coalitiei PSD-ALDE se vor strange intr-o sedinta de urgenta la ora 15 la Vila Lac. Liviu Dragnea a anulat si sedinta grupurilor parlamentare PSD convocata la Parlament.

Marea revolutie fiscala a Guvernului, criticata de toata lumea. Avize negative de la Consiliul Fiscal si Consiliul Economic si Social

Blocaj la Guvern! Revolutia fiscala dorita de Liviu Dragnea si Mihai Tudose mai are de asteptat. Sedinta de guvern care ar fi trebuit sa aiba loc a fost amanata pentru luni. Si asta pentru ca.

Sedinta de guvern pentru adoptarea noilor modificari fiscale, amanata din nou

ACTUALIZARE 12:26 Premierul Mihai Tudose a anuntat ca sedinta de guvern asteptata pentru astazi va avea loc miercuri. intrebat cand va avea loc sedinta Executivului, Mihai Tudose a raspuns: Miercuri, ca de obicei. *ACTUALIZARE 12:17 Basescu, mesaj pentru premierul Tudose: Trebuie sa opriti azi modificarea Codului fiscal, altfel va asumati impingerea tarii intr-un dezastru Liderul PMP, Traian Basescu, i-a cerut astazi premierului Mihai Tudose sa opreasca modificarea Codului fiscal, el aratand ca, in caz contrar, prim-ministrul isi va asuma impingerea tarii si a populatiei intr-un dezastru. *ACTUALIZARE 09:30 Surse: Guvernul ia in calcul o noua amanare a masurilor fiscale --------- Executivul se reuneste astazi in sedinta extraordinara pentru a dezbate adoptarea noilor masuri fiscale, propuse de ministrul Finantelor, Ionut Misa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )