Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul Ponta, marti, in fata Parlamentului, pentru angajarea raspunderii pe programul politic.

România Liberă România Liberă,
Guvernul Ponta, marti, in fata Parlamentului, pentru angajarea raspunderii pe programul politic.

Guvernul isi angajeaza, marti, raspunderea asupra programului inaintat Parlamentului, sedinta Camerelor reunite fiind programata sa inceapa la ora 14. 00, relateaza Mediafax. Guvernul a trimis Parlamentului, saptamana trecuta, programul pe care isi va asuma raspunderea. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe un program de prioritati pentru perioada urmatoare, document care nu reprezinta programul de guvernare din decembrie 2012, dar e inspirat aproape . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta revine astazi in fata Parlamentului

Guvernul urmeaza sa isi angajeze raspunderea, marti, asupra programului inaintat Parlamentului, sedinta Camerelor reunite fiind programata sa inceapa la ora 14.

Saptamana agitata pe scena politica. Guvernul Ponta III se intoarce in Parlament pentru votul pe programul de guvernare

Dupa ce a scapat de emotiile validarii, Guvernul Ponta III trebuie sa obtina votul Parlamentului pe noul program de guvernare. Calendarul asumarii va fi stabilit astazi de conducerea celor doua camere.

Se confirma ca Guvernul Ponta este un guvern corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, in seara aceasta, ca prin votul Parlamentului se confirma ca Guvernul Ponta este unul corupt, in cazul fostului ministru liberal al Finantelor, Daniel Chitoiu.

Guvernul Ponta III isi angajeaza marti raspunderea in Parlament pe programul politic

Guvernul Ponta III isi va angaja marti, la ora 14:00, raspunderea pe programul politic, a anuntat, luni, la finalul Birourilor Permanente reunite, presedintele interimar al Senatului, Cristian Dumitrescu, citat de Agerpres.

Zegrean: Sesizarea referitoare la Guvernul Ponta 3 are obiect. Nu exista renuntare la judecata

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean a a declarat, sambata, inaintea sedintei acestei autoritati, ca sesizarea PDL si PMP referitoare la guvernul Ponta 3 are obiect si ca in procedura.

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu

Victor Ponta tine usa deschisa pentru Crin Antonescu. Premierul nu exclude ca, pe viitor, PNL-ul sa redevina un partener, la fel cum a fost si la formarea USL-ului. Mai ales ca PSD si PNL au de continuat.

Guvernul Ponta III isi angajeaza raspunderea in plenul reunit. Sedinta este condusa de Tariceanu

Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului in care Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un program politic a inceput, marti, cu o intarziere de 20 de minute, scrie Mediafax.

Guvernul Ponta III si-a angajat raspunderea in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului

00 - Sedinta plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului in care Guvernul si-a asumat raspunderea pe un program politic a durat 20 de minute, premierul sustinand un discurs de aproape cinci.

Traian Basescu: Legea certificatelor verzi a fost retrimisa Parlamentului pentru ca lipsea un aviz de la Comisia Europeana. Guvernul sustine ca presedintele minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca Legea certificatelor verzi este in Parlament si a fost retrimisa pentru ca trebuia sa vina un aviz de la Comisia Europeana, precizand ca nu are nimic.

Traian Basescu: Majoritatea parlamentara a refuzat sa lase justitia libera. Guvernul Ponta este un Guvern corupt (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, marti seara, in cadrul unei conferinte de presa ca majoritatea parlamentara care a decis sa respinga urmarirea penala a luiDaniel Chitoiu a refuzat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )