Libnet.ro
UNICEF

08:16

Guvernul Portugaliei, demis dupa doua saptamani

România Liberă România Liberă,
Guvernul Portugaliei, demis dupa doua saptamani

Guvernul Portugaliei, condus de premierul social-democrat Pedro Passos Coelho, a fost demis, marti, la doar doua saptamani dupa investirea noului Guvern de centru-dreapta. continuă pe România Liberă

Guvernul Portugaliei, demis printr-o motiune de cenzura, la doar doua saptamani dupa investitura

Guvernul Portugaliei, condus de premierul social-democrat Pedro Passos Coelho, a fost demis marti dupa-amiaza, dupa ce opozitia de stanga a respins programul de austeritate al Executivului de centru-dreapta, informeaza cotidianul britanic The Guardian.

Se incalzeste vremea. Care este prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii arata ca vremea va ramane, in general, calda in urmatoarele doua saptamani. Temperaturile medii pe timp de zi vor oscila intre 12 si 20 de grade Celsius, in functie de regiune, in timp ce minimele raman pozitive, cu exceptia zonelor montane, unde vor scadea sub zero grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo pe doua saptamani: vreme frumoasa pentru aceasta perioada, cu maxime de pana la 19 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 9 22 noiembrie), potrivit careia vremea se va mentine frumoasa in aceasta saptamana, maximele fiind peste mediile normale in toata tara. Astfel, in unele zone sunt anuntate maxime de pana la 19 grade. in privinta precipitatiilor, specialistii precizeaza ca acestea se vor semnala incepand cu 17 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )