Libnet.ro
UNICEF

13:30

GUVERNUL: Proiectul de lege privind carantina si izolarea a fost avitaz de Ministerul Justitiei, contrar afirmatiilor facute de Marcel Ciolacu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GUVERNUL: Proiectul de lege privind carantina si izolarea a fost avitaz de Ministerul Justitiei, contrar afirmatiilor facute de Marcel Ciolacu

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern in sedinta din 6 iulie, a fost avizat favorabil de catre Ministerul Justitiei, cu observatii preluate in textul proiectului, informeaza Guvernul ca raspuns la afirmatiile false facute de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. continuă pe Ziarul Bursa

Noua lege privind carantina si izolarea, amanata in Senat

Senatorii amana o decizie in privinta proiectului de lege privind carantina si izolarea, initiat de guvern si adoptat cu modificari de deputati. Votul fusese anuntat pentru sambata, insa senatorii juristi au decis ca acesta sa fie amanat pentru luni.

Alina Gorghiu: Astazi era necesar sa adoptam proiectul de lege privind carantina. PSD nu a dorit. Orice zi este cost pentru sanatatea populatiei

Vicepresedintele Biroului permanent al Senatului Alina Gorghiu a declarat ca era necesar ca plenul Senatului sa adopte vineri proiectul de lege privind carantina si izolare. Ea a precizat ca orice zi este cost pentru sanatatea populatiei si ca, desi toata lumea reclama urgenta adoptarii propunerii legislative, PSD nu a dorit ca ea sa fie adoptata vineri.

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, dezbatut, sambata, in plenul Senatului

Senatorii se reunesc, sambata, in sedinta de plen, programata la ora 12. 00, pentru a dezbate proiectul de lege privind carantina si izolarea. Actul normativ a fost discutat, vineri, in Comisia juridica din.

Dezbaterile pe proiectul de lege privind carantina si izolarea se reiau in Comisia juridica a Senatului

Dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantina si izolarea vor fi reluate luni, in Comisia Juridica a Senatului. Asta dupa ce sambata, alesii au decis, la solicitarea PSD, amanarea dezbaterilor si a.

Robert Cazanciuc (PSD) acuza ca un om poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control in pandemie. El a apreciat ca proiectul de lege privind carantina si izolarea elaborat de Guvern este un dezastru.

DOCUMENT. Controversatul proiect de lege privind carantina si izolarea, avizat favorabil de Ministerul Justitiei

Controversatul proiect de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Executiv pe 6 iulie, a primit aviz favorabil din partea Ministerului Justitiei MJ). Observatiile formulate de Guvern au fost preluate in textul proiectului de act normativ. Anuntul vine dupa ce liderul PSD Marcel Ciolacu a contestat existenta avizului MJ.

Votul din Senat asupra proiectului de lege privind carantina si izolarea, amanat pentru luni

UPDATE, 11 iulie, ora 11. 40 -Votul din Senat asupraproiectului de lege privind carantina si izolarea a fost amanat pentru luni. La solicitarea PSD, votul ar urma sa aiba loc luni, la ora.

Ciolacu cere premierului si ministrului Justitiei sa participe, urgent, la dezbaterea din Senat a proiectului de lege privind carantina si izolarea

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu i-a cerut premierului Ludovic Orban si ministrul Justitiei Catalin Predoiu sa participe la dezbaterile din Senat si sa stea fata in fata cu reprezentantii CSM si organizatiile neguvernamentale de aparare a drepturilor si libertatilor cetatenesti. El a precizat ca virusul nu are culoare politica, insa prostia, neputinta si lacomia sunt vopsite in galben.

Plenul Senatului, organizat zilnic pana pe 15 iulie pentru proiectul de lege privind carantina si izolarea. Robert Cazanciuc: Sigur, asta nu inseamna ca vom avea sedinta in fiecare zi

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a anuntat ca plenul Camerei superioare din Parlamentul Romaniei se va organiza, incepand de maine, in fiecare zi pana pe 15 iulie, pentru.

GUVERNUL: Contrar afirmatiilor lui Marcel Ciolacu, proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este avizat de MJ

Proiectul de lege privind carantina si izolarea, adoptat de Guvern in sedinta din 6 iulie, a fost avizat favorabil de catre Ministerul Justitiei, cu observatii preluate in textul proiectului, informeaza Guvernul ca raspuns la afirmatiile false facute de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )