Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul promite ajutoare pentru copii care provin din familii cu venituri mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul promite ajutoare pentru copii care provin din familii cu venituri mici

Familiile cu un venit lunar de pana la 530 lei/membru vor primi, din noiembrie, un ajutor de 42 lei pentru fiecare copil, iar pentru copiii aflati in sistemul special de protectie va fi alocat cate 440 lei. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul promite ajutoare pentru copiii care provin din familii cu venituri mici

Familiile cu un venit lunar de pana la 530 lei/membru vor primi, din noiembrie, un ajutor de 42 lei pentru fiecare copil, iar pentru copiii aflati in sistemul special de protectie va fi alocat cate 440 lei.

Peste 500.000 de copii care provin din familii defavorizate vor primi alocatii duble incepand cu 1 ianuarie 2015

Peste o jumatate de milion de copii care provin din familii defavorizate vor primi, incepand de la 1 ianuarie 2015, alocatii duble.

Victor Ponta, la Bistrita: Se dubleaza alocatiile pentru copiii care provin din familii cu venituri reduse

Prezent duminica la Bistrita, primul ministru Victor Ponta a anuntat ca miercuri se va adopta in Guvern o hotarare ce presupune dublarea alocatiilor pentru 500. 000 de copii care provin din familii cu venituri reduse si pentru alti 60. 000 de copii din sistemele institutionalizate.

Cea mai buna tableta pentru copii

Cea mai buna tableta pentru copii poate fi determinata pe baza a numeroase criterii, fie ca este vorba despre pret, functionalitate, fie ca este usurinta cu care poate fi utilizata. Cea mai buna tableta pentru copii ar trebui mai degraba sa fie o combinatie intre toate aceste elemente pentru a fi cu adevarat utila celor mici: pret relativ scazut si functionalitate foarte buna alaturi de o interfata grafica accesibila si care poate fi invatata extrem de usor. Mai jos avem [].

Rusia a returnat Belarusului 19 tone de mere. Motivul - provin din Republica Moldova

Certificatul fitosanitar care insotea transportul mentiona ca merele proveneau din Belarus. Inspectorii au descoperit, insa, ca fructele sunt din Republica Moldova, a anuntat Rosselhoznadzor. Transportul de mere a fost returnat in Belarus, a adaugat serviciul federal rus pentru siguranta alimentara.

Rusia a returnat in Belarus 19 tone de mere, sub pretextul ca provin din Republica Moldova

Serviciul federal rus pentru siguranta alimentara Rosselhoznadzor) a decis returnarea in Belarus a 19 tone de mere, afirmand ca fructele proveneau de fapt din Republica Moldova. Autoritatile rusesti spun ca fr.

Dragon Age: Inquisition promite suport pentru 4K, Mantle, si multe altele

BioWare lucreaza intens la cel mai recent joc anuntat din seria Dragon Age, Inquisition, care urmeaza sa se lanseze pe data de 18 noiembrie. Pasionatii seriei Dragon Age sunt desigur interesati de raspunsul la intrebarea vesnica, va rula oare pe PC-ul meu? BioWare si-a dedicat o parte semnificativa a dezvoltarii jocului pentru ca acesta sa se foloseasca la maxim de hardware-ul hihg-end pentru PC iar dezvoltatorii au promis o functionalitate foarte buna pentru rezolutii inalte ca 38402160 si pentru API-ul [].

5 sfaturi pentru cei care sunt pentru prima data in rolul de manager

Lucram in aceasta perioada cu un client care a dezvoltat o academie interna cu scopul de a-i sustine pe angajatii cu potential si pe cei de curand deveniti manageri. Este o practica imbratisata de companiile cu multi angajati si care vad o necesitate.

Darren Cahill, despre Simona Halep, inainte de Singapore: E o forta pentru anii care urmeaza. Va castiga titluri de Grand Slam

Mai sunt numai cateva zile pana cand in Singapore Sports Hub va incepe Perla Coroanei WTA, evenimentul desemnat sa inchida glorios un an spectaculos in circuitul feminin. Un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si a saltat Romania in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

VIDEO. Medicii de familie nu vor sa cumpere cititoarele pentru cardurile de sanatate din banii lor

Medicii nu vor sa cumpere cititoarele pentru cardurile de sanatate din banii lor, scrie B1. ro. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sustine ca va emite un ordin prin care ii va obliga pe doctori sa isi achizitioneze aparatul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )