Libnet.ro
UNICEF

16:46

Guvernul PSD va ajunge la votul Parlamentului, cand are chef Dancila: Nu-mi este teama

Playtech Playtech,
Guvernul PSD va ajunge la votul Parlamentului, cand are chef Dancila: Nu-mi este teama

Viorica Dancila si al sau guvern au mari sanse sa iasa basma curata din criza politica din ultimele saptamani. Chiar si asa, premierul are emotii sa ajunga la votul de incredere din partea Parlamentului. in teorie, in cazul unei restructurari a Guvernului, in contextul in care presedintele Iohannis refuza sa numeasca noi ministri, Viorica Dancila . continuă pe Playtech

Culise. Planul PSD pentru a trece de votul Parlamentului. Cum siluiesc legea juristii PSD. Se ajunge din nou la CCR

Comitetul Executiv al PSD a decis in prima faza sa reduca numarul de ministere, asadar restructurare, procedura care trebuie validata de Parlament prin majoritate calificata 50%+1 din numarul total de parlamentari). Numai ca juristii PSD au venit cu o alta gaselnita: inlocuirea ministrilor ALDE cu ministri PSD si un vot in Parlament care ar implica doar o majoritate simpla 50%+1 din cei prezenti). Iata cum interpreteaza legea juristii PSD.

Dancila nu sa lasa batuta: solutia creativa sa pastreze Guvernul, fara votul parlamentului

Viorica Dancila joaca pe zece fronturi in acelasi timp, iar solutiile creative la care s-a gandit s-ar putea sa scoata PSD-ul din criza, iar ea s-ar putea sa ramana cu Guvernul. La scurt timp dupa ce Tariceanu si al sau ALDE au iesit din coalitia de guvernare, lucrurile nu pareau foarte roz pentru Viorica Dancila.

Gratiela Gavrilescu, dupa ce a acceptat nominalizarea in guvernul PSD: Nu pot sa-i insel pe alegatorii mei. Doar delegatia permanenta ALDE poate sa ma excluda

Gratiela Gavrilescu, propusa de Viorica Dancila pentru un portofoliu de ministru, la doua saptamani dupa ce a demisionat din Guvern, a vorbit la Digi24 despre motivele pentru care a luat aceasta decizie. Ea spune ca este inca membru ALDE, chiar daca presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca cei care au acceptat functii publice din partea PSD au fost exclusi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )