Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul ar putea analiza miercuri un raport privind accidentul aviatic din judetul Cluj

Hotnews Hotnews,
 Guvernul ar putea analiza miercuri un raport privind accidentul aviatic din judetul Cluj

Guvernul ar putea analiza in sedinta de miercuri un raport despre felul in care a actionat fiecare institutie implicata in operatiunea de salvare a victimelor accidentului aviatic din judetul Cluj, pentru a se lua masurile care se impun. Premierul Victor Ponta l-a desemnat marti pe vicepremierul Gabriel Oprea sa prezinte in cursul zilei o informare despre felul in care s-au desfasurat operatiunile de luni seara. continuă pe Hotnews

Victor Ponta a cerut un raport privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Premierul Victor Ponta i-a cerut, vicepremierului Gabriel Oprea, sa prezinte pana la sedinta de Guvern de miercuri o informare cu privire la modul in care institutiile au actionat in urma accidentului aviatic.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a deschis un dosar privind accidentul aviatic din Apuseni

Ancheta in cazul avionului care a aterizat de urgenta in Apuseni va fi coordonata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Procurorii au deschis un dosar in care se fac cercetari cu privire la cauzele tragediei.

Emil Boc, despre accidentul aviatic: Am avut de-a face cu un management dezastruos, de neiertat intr-o situatie limita

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Ministerul de Interne a avut un management dezastruos in gestionarea situatiei privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, potrivit Ziua de Cluj.

Dragnea: Miercuri avem informare in Guvern pe accidentul aviatic. Mi-am anulat vizita in Craiova

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca la sedinta de Guvern programata pentru miercuri se va face o informare cu privire la accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Dragnea a anuntat ca si-a anulat.

Nicolaescu, despre accidentul aviatic: S-au respectat procedurile la interventie.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca procedurile la interventia de dupa accidentul aviatic din Apuseni au fost corecte si respectate, din punctul de vedere al Ministerului Sanatatii MS). Am fost ultima veriga in lantul de interventie, am stat in asteptare, iar din momentul in care victimele au fost localizate, au fost urmate procedurile pentru astfel de urgente. Toate aceste proceduri au fost corecte, a mai spus Nicolaescu. Ministrul Sanatatii a .

Accidentul aviatic din Apuseni: procurorii cerceteaza posibile infractiuni de incalcare a codului aerian

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia fac cercetari, in dosarul penal privind accidentul de avion din Muntii Apuseni si in legatura cu infractiunea de incalcare a codului aerian.

Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini cutremuratoare de la accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza intr-o zona montana din apropierea localitatii Belis, judetul Cluj. Adrian Iovan, care.

Citeva concluzii dupa accidentul aviatic din Apuseni. Cum e folosit politic un esec institutional

Accidentul aviatic de luni, soldat cu doi morti, a ajuns in faza concluziilor. Un stat functional incearca sa rezolve problemele sistemice relevate de o astfel de tragedie pentru a preintimpina o alta. Ce se intimpla in Romania? Seful Executivului incearca sa-si rezolve o problema politica si cere inlocuirea sefului STS, desi raportul asumat de acelasi executiv exonereaza Serviciul de vina; oamenii politici care conduc ministerele de linie vinovate de esec primesc in continuare credit; problemele sistemice sint trecute cu vederea; sistemele tehnice continua sa fie populate cu clienti politici pina la limita nefunctionarii.

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

Accidentul aviatic din Apuseni: Aurelia Ion, avansata la gradul de locotenent; ea va fi inmormantata cu onoruri militare

Aurelia Ion, medicul rezident care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )