Libnet.ro
UNICEF

17:00

Guvernul a retras de la Monitorul Oficial OUG privind amanarea ratelor

România Liberă România Liberă,
Guvernul a retras de la Monitorul Oficial OUG privind amanarea ratelor

Cabinetul Orban a retras de la publicarea in Monitorul Oficial a OUG privind amanarea de la plata a . continuă pe România Liberă

PSD atac la Citu: Din ordonanta privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt avantajate de catre ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern. Social-democratii sustin ca vor modifica si amenda ordonanta in Parlament.

PSD considera ca in urma ordonantei privind amanarea ratelor au de castigat doar bancile

PSD considera ca bancile sunt singurele care au de castigat de pe urma ordonantei privind amanarea ratelor, adoptata joi de Guvern, iar acest lucru va fi corectat in Parlament.

Amanarea ratelor, pusa sub semnul intrebarii. Guvernul a retras ordonanta de la publicare. Reactia lui Florin Citu

Guvernul a decis sa retraga de la publicarea in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor la banci, ceea ce pune sub semnul intrebarii aceasta masura. Ministerul Finantelor transmite ca ordonanta nu a fost retrasa.

Florin Citu: Ordonanta privind amanarea ratelor nu este retrasa! Va fi corectata!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Ordonanta care amana plata ratelor pana la 9 luni nu este retrasa, in ciuda unui document oficial care arata acest lucru.

45 de zile la dispozitie pentru depunerea solicitarii de amanare a ratelor bancare. Dobanda e zero

Guvernul a modificat, luni, OUG privind amanarea ratelor romanilor pentru noua luni, astfel ca romanii au la dispozitie 45 de zile pentru a depune solicitarea de amanare a ratelor bancare, dupa ce OUG se publica in Monitorul Oficial. Dobanda in perioada suspendarii ratelor este zero.

OPINII Guvernul ajuta debitorii cu probleme cu dobanda la dobanda

Am sperat ca forma in care va aparea proiectul de OUG privind amanarea ratelor bancare va presupune suspendarea platii ratelor pentru debitorii care isi pierd jobul urmand ca acestia sa isi reia platile dupa un numar de luni, din punctul in care fusese intrerupt calendarul de rambursare. Ei bine, nu, ministrul .

Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Guvernul modifica ordonanta privind amanarea ratelor la banci, oferind posibilitatea restantierilor sa isi plateasca datoriile pentru a putea beneficia de masura. De asemenea, va fi eliminata dobanda la dobanda la creditele ipotecare, au anuntat premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Amanarea ratelor, un cadou otravit? Un finantist avertizeaza ca ratele vor creste si cu 15-20% la credite imobiliare. Cum ar fi trebuit ajutati creditorii

Finantistul Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR) a calculat efectele ordonantei privind amanarea ratelor, precizand ca, de fapt, ratele pentru credite imobiliare vor creste cu 15-20% si ca un altfel de ajutor s-ar fi impus.

Ordonanta privind amanarea platii ratelor a fost intoarsa de la Monitorul Oficial pentru a fi imbunatatita Va fi rediscutata in sedinta Guvernului de astazi

Ordonanta de Guvern privind suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la 9 luni a fost retrasa de la publicarea in Monitorul Oficial. Contactat de HotNews. ro, Antonel Tanase, secretarul general al Guvernului, a spus ca va fi rediscutata in sedinta Executivului de astazi, de la ora 17. Ordonanta va fi rediscutata deoarece Guvernul a primit mai multe semnale din partea clientilor bancilor, persoane fizice si juridice. Pentru noua forma a actului normativ vor fi avute in vedere aceste observatii.

Ce se intampla cu amanarea ratelor? Guvernul explica de ce nu e legea in Monitorul Oficial

In saptamana in care ar trebui sa avem regulile pentru amanarea ratelor, PSD incearca sa distraga atentia cu un fragment de document. Ministrul Finantelor a explicat ce se.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )