Libnet.ro
UNICEF

05:30

Guvernul Romaniei a achitat datoria catre fratii Micula

România Liberă România Liberă,
Guvernul Romaniei a achitat datoria catre fratii Micula

Guvernul a achitat titlul executoriu in cazul actiunii de poprire a banilor pentru Romatsa. Premieru. continuă pe România Liberă

ROMATSA, anunt de ultima ora despre situatia financiara a companiei, dupa ce datoria catre fratii Micula a fost achitata

Eurocontrol va vira in cursul zilei de marti catre Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA banii colectati prin poprire pana la aceasta data, dupa ce executorul care il reprezinta pe Viorel Micula a depus la Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigatiei Aeriene cererea de ridicare a popririi instituite asupra regiei, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

EXCLUSIV Fratii Micula si-au retras actiunea de poprire a banilor Romatsa Orban: Este o urmare a deciziei Guvernului de a achita titlul executoriu. Romatsa e salvata

Fratii Micula si-au retras prin executor actiunea de poprire a banilor in cazul Romatsa, ca urmare a achitarii de catre Guvernul Romaniei a titlului executoriu in acest caz, a declarat pentru HotNews. ro premierul Ludovic Orban.

Fratii Micula si-au retras actiunea de poprire a banilor Romatsa Orban: Este o urmare a deciziei Guvernului de a achita titlul executoriu. Romatsa e salvata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca fratii Micula si-au retras prin executor actiunea de poprire a banilor in cazul Romatsa. Este o urmare a deciziei Guvernului de a achita titlul executoriu. Romatsa.

ROMATSA saluta implicarea Guvernului Orban in ridicarea popririlor puse de fratii Micula: Incertitudinea financiara a luat sfarsit!

Reprezentantii Romatsa saluta implicarea GuvernuluiLudovic Orban pentru scoaterea institutiei din situatia grava in care se afla,dupa ce fratii Micula pusesera poprire pe conturi. Incertitudinea.

Guvernul Romaniei marcheaza 30 de ani de la Revolutie printr-un eveniment la Ateneu

Guvernul Romaniei organizeaza, duminica, la Ateneul Roman, un eveniment dedicat marcarii a 30 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )