Libnet.ro
UNICEF

09:00

Guvernul Romaniei a aprobat 260 milioane de lei pentru finantarea PNDL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Romaniei a aprobat 260 milioane de lei pentru finantarea PNDL

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 22 iulie, o Hotarare privind alocarea sumei de 260 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru finantarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) - etapele I si II, anunta Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), printr-un comunicat de presa transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a alocat 260 de milioane de lei pentru continuarea PNDL

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 22 iulie, o Hotarare privind alocarea sumei de 260 de milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru finantarea Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) - etapele I si II, coordonat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA).

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale. Sunt prevazute cheltuieli de 966.263.000 lei

Guvernul a aprobat bugetul de cheltuieli pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. in anexa, postata pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), a proiectului de Hotarare de Guvern HG) privind.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat primele 10 contracte, in valoare de 205 milioane lei, pentru dotarea spitalelor COVID-19

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a semnat, astazi, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor spitalelor COVID-19.

Proiect de 150 de milioane de lei pentru prevenirea inundatiilor la Botosani. Raul Jijia va fi reamenajat

Investitie uriasa pentru amenajarea cursului raului Jijia in judetul Botosani. Mai precis vor fi investiti 150 de milioane de lei pentru regularizarea cursului in vederea prevenirii inundatiilor. Si asta in conditiile in care viiturile de pe Jijia au dat mari batai de cap localnicilor, in fiecare an.

Ministrul Marcel Bolos a semnat primele 10 contracte pentru finantarea cheltuielilor de la spitalele COVID-19 din fonduri europene. Valoarea totala depaseste 200 de milioane de lei

Ministrul Marcel Bolos a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor de la spitalele COVID-19. Potrivit comunicatului de presa,contractele semnate, in valoare.

IMPACTUL PANDEMIEI ASUPRA PATRIA BANK: Profitul net scade de trei ori si jumatate, la 6,6 milioane lei in acest an, fata de estimarile initiale

Patria Bank estimeaza in acest an un profit net de 6,6 milioane lei, de trei ori si jumatate mai mic decat estimarile de la inceputul anului, de 23,1 milioane lei, insa mai mare comparativ cu rezultatul obtinut anul trecut, de 5,3 milioane lei, potrivit rezultatelor estimate revizuite pentru anul 2020, scrie News. ro.

BVB Rulaj de 62 milioane lei, peste media zilnica a anului

Cresteri pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor inregistrata in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 62,11 milioane lei, peste media zilnica a anului, de 48,77 milioane lei, circa 30% din rulaj fiind asigurat de transferurile cu actiunile Banca Transilvania TLV).

Amenda de 40.000 de lei pentru Nasul TV! Motivul care a atras sanctiunea usturatoare din partea CNA

Serialul Nasul a mai avut un episod. A fost amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul TV. CNA a sanctionat iar emisiunea lui Radu Moraru. de mentionat este ca e a sasea sanctiune in ultimele doua luni si jumatate, iar bilantul este unul record, de 95. 000 de lei. Amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul .

LUDOVIC ORBAN: Planul de rezilienta si recuperare, necesar pentru finantarea prin programul Next Generation EU

Guvernul trebuie sa accelereze procedurile pentru pregatirea Acordului de parteneriat, privitor la bugetul Uniunii Europene 2021-2027, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, dupa ce Consiliul European a aprobat cadrul financiar multianual 2012-2027.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )