Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova se vor reuni marti, la Neptun, intr-o sedinta comuna

B1 B1,
Guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova se vor reuni marti, la Neptun, intr-o sedinta comuna

Guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova se vor intruni, marti, intr-o sedinta comuna desfasurata la Neptun, ce are ca scop stabilirea unor noi proiecte ale celor doua state, sub conducerea premierului. continuă pe B1

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova vor avea marti o sedinta comuna la Neptun

Guvernele Romaniei si Republicii Moldova organizeaza marti o sedinta comuna, evenimentul urmand sa aiba loc in judetul Constanta, localitatea Neptun, la Centrul International de Conferinte Neptun. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sedinta va incepe la ora 12. 00, fiind urmata de o conferinta comuna a premierului roman Victor Ponta si premierului moldovean Valeriu Strelet.

Sedinta comuna a guvernelor Romaniei si R. Moldova va avea loc la Neptun

Reuniunea celor doua guverne a fost decisa cu prilejul vizitei premierului roman la Chisinau, in 27 august, cand au fost stabilite prioritatile pentru agenda bilaterala in urmatoarele luni si a fost semnat cel de-al 4-lea Protocol Aditional la Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova.

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut rambursabil in valoare de 150 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta a cerut mandat coalitiei pentru ca Romania sa acorde Republicii Moldova un imprumut rambursabil in valoare de 150 de milioane de euro, a anuntat luni presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Marti va avea loc o sedinta comuna a Guvernelor roman si moldovean.

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova si-a dat demisia

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova BNM), Dorin Dragutanu, si prim-viceguvernatorul institutiei, Marin Molosag, si-au anuntat luni demisiile, cei doi acuzand politicienii ca nu vor investigarea furtului miliardului de dolari din bancile.

Nationala de fotbal a Republicii Moldova a ramas fara antrenor

Antrenorul principal al echipei nationale de fotbal a Republicii Moldova, Alexandru Curteian, si-a prezentat demisia.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a intalnit cu liderii protestatarilor

Presedintele Republicii Moldova, domnul Nicolae Timofti, a avut astazi, 18 septembrie o intrevedere cu grupul de reprezentare al Platformei Dreptate si Adevar, care desfasoara in prezent proteste in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, anunta serviciul de presa al Presedintiei intr-un comunicat.

Festivalul Etniilor se sarbatoreste in satele si orasele Republicii Moldova

Satele si orasele din Republica Moldova sarbatoresc in aceste zile Festivalul Etniilor. Evenimentul aflat la a XV-a editie are genericul Unitate prin diversitate si promoveaza cultura, portul si bucatele nationale ale minoritatilor etnice din Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )