Libnet.ro
UNICEF

13:15

Guvernul va scoate de la rezerva bugetara 9 milioane de lei pentru vizita Papei in Romania

Hotnews Hotnews,
 Guvernul va scoate de la rezerva bugetara 9 milioane de lei pentru vizita Papei in Romania

Guvernul a introdus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri o hotarare care prevede scoaterea de la Fondul de rezerva bugetara a sumei de 9 milioane de lei, pentru finantarea cheltuielilor de protocol, ca urmare a vizitei pe care Papa Francisc o va efectua in Romania. continuă pe Hotnews

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

Licitatie de peste 3 milioane de lei pentru inchirierea de toalete ecologice, castigata de fosta firma a prefectului de Alba. Contestatie respinsa de CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a respins o contestatie formulata de firma Polaris M Holding SRL Constanta privind procedura de achizitie publica cu valoare estimata de 3. 500 de lei, fara TVA, referitoare la inchirierea, amplasarea, exploatarea si intretinerea de toalete ecologice in municipiul Alba Iulia pentru o perioada de patru ani.

SORIN BOZA: CE Oltenia vrea un credit de 500 de milioane de lei pentru certificatele de emisii

Complexul Energetic Oltenia este in discutii, pe ultima suta de metri, cu sase banci pentru a accesa un credit necesar pentru plata certificatelor de emisii, a declarat, astazi, pentru Agerpres, Sorin Boza, presedintele directoratului companiei.

Un clujean, amendat cu 1.000 de lei pentru ca a injurat Politia Locala pe Facebook

O persoana a fost amendata cu 1. 000 de lei din cauza unui comentariu facut pe Facebook la o actiune a Politiei Locale Campia Turzii, adresand injurii. Pentru ca nu s-a prezentat la Politie, persoana respectiva a mai primit 500 de lei amenda, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )