Libnet.ro
UNICEF

13:15

Guvernul a sesizat CCR privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament care prevede cresterea pensiilor cu 40%

Adevărul Adevărul,
Guvernul a sesizat CCR privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament care prevede cresterea pensiilor cu 40%

Guvernul a sesizat marti Curtea Constitutionala privind proiectele de rectificare bugetara adoptate de Parlament in forma amendata de PSD care include majorarea pensiilor cu 40%, potrivit unui anunt de presa. Executivul argumenteaza ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice. continuă pe Adevărul

Legea privind rectificarea bugetara, care ar majora pensiile cu 40%, a fost atacata de Guvern la Curtea Constitutionala

Guvernul a depus marti la Curtea Constitutionala o sesizare asupra Legii pentru OUG 1352020 cu privire la rectificarea bugetului de stat si inca o sesizare asupra Legii pentru aprobarea OUG 1362020 pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020. Guvernul spune ca parlamentarii nu au identificat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite si care sa reflecte principiul echilibrului bugetar, potrivit dispozitiilor constitutionale.

Guvernul va ataca astazi la CC modificarile aduse de catre Parlament la rectificarea bugetara

Guvernul va depune marti la Curtea Constitutionala CCR) o sesizare impotriva legii de aprobare a rectificarii bugetare, prin care, la initiativa PSD, Parlamentul a statuat ca pensiile sa se majorze cu 40% de la 1 septembrie 2020 si ca salariile profesorilor sa creasca si ele din acest an, au declarat surse guvernamentale, scrie g4media.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )