Libnet.ro
UNICEF

17:45

Guvernul spaniol a adoptat un decret pentru inlesnirea mutarii sediilor companiilor din Catalonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul spaniol a adoptat un decret pentru inlesnirea mutarii sediilor companiilor din Catalonia

Guvernul spaniol a aprobat, vineri, un decret in baza caruia companiile vor putea decide sa-si schimbe sediul social fara aprobarea adunarii generale a actionarilor, decizie luata pentru a inlesni mutarea din Catalonia a companiilor care doresc sa-si transfere sediul din aceasta provincie care manifesta intentii secesioniste, transmite agentia EFE, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul spaniol a adoptat un decret pentru a inlesni mutarea sediului social al companiilor din Catalonia

Guvernul spaniol a aprobat ieri un decret in baza caruia companiile vor putea decide sa-si schimbe sediul social fara aprobarea adunarii generale a actionarilor, decizie luata pentru a inlesni mutarea din Catalonia a companiilor care doresc sa-si transfere sediul din aceasta provincie care manifesta intentii secesioniste, transmite agentia EFE.

Guvernul a adoptat masuri pentru eficientizarea activitatii de prevenire si gestionare a pestei porcine africane

Posturile de inspectie la frontiera se vor organiza si vor functiona in structura directiilor sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor judetene, a decis Guvernul, in sedinta de ieri, potrivit unui comunicat oficial.

Guvernul spaniol cere alegeri anticipate in Catalonia

In incercarea de a detensiona criza din Catalonia, guvernul de la Madrid, condus de Mariano Rajoy, a cerut organizarea unor alegeri regional anticipate pentru parlamentul catalan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )