Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul spaniol va indexa pensiile cu o valoare mai mica decat inflatia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul spaniol va indexa pensiile cu o valoare mai mica decat inflatia

Guvernul spaniol a anuntat ca va indexa, anul urmator, pensiile, cu o valoare mult mai mica decat inflatia, transmite Agerpres. in ianuarie 2013, indexarea pensiilor din sistemul general va fi de 1%, iar pentru pensionarii care au sub 1. 000 euro, indexarea va fi de 2%, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Soraya Sainz de Santamaria, la sfarsitul Consiliului de ministri. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Economia a avansat cu 1% anual in ultimele doua decenii, cea mai mica rata de crestere din Europa

Amanarea reformelor structurale a facut ca Romania sa aiba cea mai mica rata de crestere din Europa in ultimii 22 de ani, iar programele partidelor politice sunt inconsistente, promovand atat masuri care cresc rolul statului in economie, cat si.

Romania cumpara gaz de la GDF Suez Ungaria, la preturi mai mari decat importa de la Gazprom

Romania importa gaze la preturi foarte mari, in timp ce GDF Suez Romania cumpara de la GDF Suez Ungaria, la preturi mai mari, decat importa de la Gazprom. Aceasta releva un document oficial publicat pe.

Manifestarile de Ziua Nationala de la Alba Iulia, desfasurate pe perioada a numai doua zile, dupa ce Guvernul a refuzat, pentru prima data, sa mai aloce fonduri in acest an

Manifestarile organizate in fiecare an la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale se desfasoara in acest an numai in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, acestea fiind suportate financiar de Primaria municipiului Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba, cu un buget prognozat de 200. 000 lei, in conditiile in care, pentru prima data, nu au mai fost alocate fonduri de catre Guvern. Premierul Victor Ponta a motivat, la inceputul saptamanii, refuzul alocarii de fonduri pentru manifestatiile de la Alba Iulia prin faptul ca primarul orasului, Mircea Hava PDL), ar fi solicitat Executivului 1,2 mil. lei, o suma ce ar fi fost de trei ori mai mare decat cea pentru parada in Bucuresti, seful Guvernului sustinand ca nu va da bani publici pentru afaceri de partid. Purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia, Mihai Coser, a explicat vineri pentru HotNews. ro ca solicitarea de fonduri a fost facuta, ca de fiecare data, de catre Institutia Prefectului, reprezentantul Guvernului in teritoriu, iar banii nu ar fi tranzitat sub nicio forma conturile Primariei, pentru ca premierul Ponta sa se sperie ca cineva de aici ii foloseste in interes propriu.

Rata somajului a scazut usor in octombrie: Somerii barbati, in procent mai mare decat femeile

Rata somajului a scazut usor in octombrie, la 6,9%, iar numarul somerilor a ajuns la 695. in septembrie, in Romania erau 700. 000 de someri. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, sunt mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )