Libnet.ro
UNICEF

19:16

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar, a anuntat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a decis ca ziua de 30 aprilie sa fie zi libera pentru bugetari

Premierul Viorica Dancila a anuntat oficial, in sedinta de guvern de joi, ca ziua de 30 aprilie va fi zi libera pentru angajatii la stat. Dancila a motivat decizia pein faptul ca 30 aprilie cade intr-o.

Guvernul a stabilit ca 30 aprilie sa fie zi libera pentru bugetari

Guvernul a stabilit, astazi, ca 30 aprilie sa fie zi libera pentru bugetari, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu.

Data de 30 aprilie ar putea fi declarata zi libera pentru bugetari

Bugetarii ar putea avea parte de o noua zi libera pe data de 30 aprilie. Asa prevede un proiect de lege care ar putea fi luat in discutie joi in sedinta de Guvern.

Oficial! 30 aprilie este zi libera pentru bugetari. Anuntul a fost facut de Dancila

Ziua de luni, 30 aprilie va fi declarata zi libera pentru salariatii din sectorul public, pentru a face punte cu data de 1 mai. Guvernul avizeaza o noua zi nelucratoare pentru acest an, a anuntat astazi premierul Viorica Dancila, in sedinta.

30 aprilie, zi libera: Guvernul iti face weekend prelungit pentru 1 mai

Romanii mai au o zi libera: 30 aprilie. Asta dupa ziua libera suplimentara pentru Paste, care a dus la minivacanta. ACTUALIZAREBugetarii, si nu numai, vor avea o minivacanta de patru zile. Guvernul a decis sa pe 12 aprilie sa aprobe proiectul de hotarare. 30 aprilie devine zi libera ca sa faca punte cu data de 1 [].

Guvernul decide joi daca ziua de 30 aprilie va fi libera pentru bugetari

Data de 30 aprilie ar putea fi declarata zi libera pentru bugetari daca guvernul va adopta, joi, o hotarare in acest sens.

E OFICIAL: inca o ZI LIBERA pentru bugetari! (VIDEO)

Romania se inchide din nou pentru minivacanta de 1 mai! Guvernul a aprobat in sedinta de joi ca 30 aprilie 2018 sa fie zi libera pentru bugetari, potrivit declaratiei facute de premierul Dancila in.

Zi libera pentru romani: de 1 mai ai putea avea weekend prelungit

Dupa ziua libera suplimentara pentru Paste, romanii ar mai putea avea una: 30 aprilie. Sigur, asta inseamna weekend prelungit. Bugetarii ar putea avea parte de o noua zi libera pe 30 aprilie. Implicit, vor avea liber si majoritatea angajatilor de la privat. Ziua libera este prevazuta intr-un proiect care ar putea discutat pe 12 aprilie [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )