Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din PNDL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din PNDL

Guvernul a aprobat alocarea suplimentara a sumei de 40 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor de investitii realizate pentru proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) etapa I. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din prima etapa a PNDL

Guvernul a aprobat alocarea suplimentara a sumei de 40 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor de investitii realizate pentru proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) etapa I. Banii provin din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului si au fost alocati printr-o hotarare adoptata astazi.

Guvernul a suplimentat fondurile pentru finantarea proiectelor din prima etapa a PNDL

Executivul a aprobat alocarea suplimentara a sumei de 40 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor de investitii realizate pentru proiectele incluse in Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) etapa I.

Romgaz a incheiat un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea cu minim 227 milioane lei a centralei Iernut, din Planul National de Investitii

Compania producatoare de gaze Romgaz a incheiat pe 7 decembrie 2017 un contract cu Ministerul Energiei pentru finantarea centralei de la Iernut, potrivit unui raport al companiei transmis bursei. Finantarea este nerambursabila si se acorda din contul Planul National de Investitii PNI), pentru perioada 7 decembrie 2017- 31 decembrie 2020. Valoarea estimata a finantarii este de minim 227,2 milioane lei si de maxim 320,9 milioane lei.

Guvernul mareste chiriile pentru locuintele de stat

Chiriile pentru locuintele care apartin statului vor fi majorate. Modul de plata al acestora si pretul pe metrul patrat ar trebui actualizate in functie de rata anuala a inflatiei, prin.

USR cere demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe pentru planificarea bugetului din 2018: Subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare

Deputatii USR Catalin Drula si Ionut Mosteanu cer demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe care nu s-a prezentat, marti, la dezbaterile din comisiile de specialitate din Parlament pe Legea bugetului pentru anul 2018. Parlamentarii USR atrag atentia ca Bugetul Ministerului Transporturilor pentru 2018 subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare, dar si ca in comisiile de specialitate din Parlament amendamentele depuse nu au fost discutate.

Sentinte definitive pentru liderii interlopi din clanurile Camatarilor si Sportivilor

Inalta Curte de Casatie si Justitiei a pronuntat luni sentinta definitiva intr-un dosar in care mai multi lideri interlopi au fost judecati pentru infractiuni de violenta - santaj,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )