Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, dupa ce Guvernul a adoptat OUG privind introducerea salariului minim garantat in plata, ca Executivul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie. continuă pe Ziarul Bursa

PNL critica dur OUG pentru modificarea Codului Muncii: Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie

Guvernul nu trebuie sa aiba nicio treaba cu stabilirea salariului minim brut pe economie, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban. Reactia vine dupa ce Cabinetul Dancila a adoptat o Ordonanta de Urgenta.

Guvernul a adoptat OUG pentru introducerea salariului minim diferentiat

Guvernul a aprobat, vineri, un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste cadrul legal de acordare a salariului minim pe economie diferentiat in functie de studii si vechime, potrivit unor surse.

Guvernul a aprobat prin OUG cadrul legal de acordare a salariului minim diferentiat

Guvernul a aprobat, vineri, un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste cadrul legal de acordare a salariului minim pe economie diferentiat in functie de studii si vechime, potrivit unor surse guvernamentale.

CCIFER: Majorarea salariului minim se va reflecta in majorarea preturilor. Diferentierea afecteaza persoanele cu vechime mai mare de 15 ani

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania CCIFER) atrage atentia ca modificarile salariului minim in forma anuntata de Guvernpotafecta intreaga economie a tarii, prin cresterea costurilor cu forta de munca, reflectata intr-un final in majorarea preturilor.

Iohannis ataca din nou Guvernul: Trebuie sa produca politici fiscale si salariale previzibile sau macar inteligibile

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul, miercuri seara, spunand ca pompoasa prognoza pentru crestere economica de 5,5% este de fapt de doar 4% si, fara sa existe schimbari semnificative in tiparul executiei bugetare, dupa trei trimestre bugetul national inregistreaza un deficit mai mult decat dublu fata de anul anterior, ceea ce sporeste riscul depasirii pragului de 3% din PIB. El a atras atentia Executivului ca Romania nu isi poate permite pasi gresiti si ca trebuie sa produca politici fiscale si salariale previzibile sau macar inteligibile. De asemenea, Iohannis a spus ca politicienii nu se mai pot preface ca nu inteleg semnalele repetate din partea romanilor, care pur si simplu nu mai tolereaza lipsa de integritate si de corectitudine in viata publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )