Libnet.ro
UNICEF

23:45

Guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

Hotnews Hotnews,
Guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, de anul viitor, a unei retele gratuite de Internet wireless in toate scolile si institutiile publice, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul vrea sa introduca Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013.

Premierul Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente 4G sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, anul viitor, a unei retele gratuite de Internet wireless in toate scolile si institutiile publice, potrivit Mediafax. Ponta a aratat, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca Romania este deja prima tara din Europa Centrala si de Est care a acordat licente 4G si poate performa in domeniul IT si .

Guvernul vrea Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

Din 2013, toate scolile si institutiile statului ar putea avea internet gratuit prin wirelless a anuntat premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de miercuri. Banii pentru acest proiect vor veni din suma ob.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )