Libnet.ro
UNICEF

10:46

Guvernul vrea sa prelungeasca din nou termenul pana la care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele E.ON si Enel

Adevărul Adevărul,
Guvernul vrea sa prelungeasca din nou termenul pana la care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele E.ON si Enel

Termenul in care salariatii Electrica vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate de Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru Energie. continuă pe Adevărul

Guvernul vrea sa permita discounturi financiare operatorilor telecom care investesc in retele de internet

Ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea, a declarat marti ca se lucreaza in prezent la un pachet legislativ pentru stimularea operatorilor de tlecomunicatii. In prezent, pentru o frecventa se plateste o data o taxa de licenta in momentul in care aceasta a fost castigata si apoi o taxa anuala. Dorim sa venim in Parlament cu un pachet de legi care sa permita discounturi financiare pentru operatorii telecom daca acestia investesc in infrastructura de internet, a spus ministrul Razvan Cotovelea.

Guvernul vrea sa prelungeasca sprijinul dat Complexului Hunedoara cu doi ani

Guvernul va prelungi cu doi ani si jumatate, pana in 31 decembrie 2017, perioada in care va ajuta termocentrala Mintia, detinuta de Complexul Energetic Hunedoara, sa vanda energie, asigurand accesul garantat la retele a unei capacitati de 200 MW, pentru fiabilitatea sistemului energetic, potrivit Mediafax.

Termenul in care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele privatizate, prelungit din nou

Termenul in care salariatii Electrica EL) vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate de Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru.

Iohannis gafeaza din nou: Vezi ce s-a intamplat la mitingul de incheiere a campaniei, la Sibiu (FOTO)

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura cu o gafa si incheie campania electorala in acelasi stil. Liderul PNL a organizat vineri un miting in Piata Mare din Sibiu, oras pe care il conduce ca primar, la care au.

Bogdan Belciu, PwC: Dupa cativa ani de stagnare, romanii par sa fie din nou atrasi de un televizor nou si mai modern

Chiar daca piata de retail in ansamblul ei are anul acesta o tendinta de stagnare, situatia sta cu totul diferit la nivel de subsegmente. Astfel, romanii par ca au inceput sa fie din nou atrasi de un televizor nou si mai modern sau de niste.

Autoportretul lui Leonarda da Vinci va fi expus din nou in public

Celebrul autoportret al lui Leonardo da Vinci va fi din nou expus in public, incepand din 30 octombrie, timp de doua luni si jumatate, au anuntat marti, la Torino, organizatorii expozitiei Leonardo si.

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Executivului din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul privind dezvaluirile din dosare

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Guvernului, din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul lui Serban Nicolae privind dezvaluirile din dosare, se arata intr-un comunicat de presa al Executivului, remis redactiei.

Guvernul schimba avizul din pozitiv in negativ pentru proiectul de lege care pedepseste dezvaluirea informatiilor din dosare penale

ACTUALIZARE 07:30 Guvernul sustine ca a avizat nefavorabil initiativa legislativa care pedepseste cu inchisoarea persoanele care dezvaluie informatii din dosarele penale, dupa ce inital comunicase un aviz favorabil.

VIDEO/FOTOGALERIE Ideea masinii zburatoare loveste din nou AeroMobil 3.0

Compania slovaca AeroMobil, care lucreaza la un automobil zburator de peste 20 de ani, a prezentat recent AeroMobil 3. 0 cea mai recenta interpretare a ideii de masina care poate zbura, sau de avion care poate fi condus ca o masina, pe drumuri publice.

Ford Romania va instrui gratuit din nou tineri soferi, prin programul Ford Driving Skills for Life

Ford Romania a anuntat ca organizeaza in Bucuresti, in perioada 15-16 noiembrie, cursuri gratuite de siguranta rutiera pentru soferii tineri, parte a programului Ford Driving Skills for Life DSFL). Prima editie a Ford DSFL a instruit 3. 500 de soferi online si peste 500 de soferi in poligon, la Craiova, iar acum, la a doua editie DSFL organizata in Romania, peste 400 de tineri soferi sunt asteptati la cursurile gratuite care vor avea loc in Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )