Libnet.ro
UNICEF

05:15

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hotnews Hotnews,
 Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului. continuă pe Hotnews

Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna 3 copii, dintre care o fetita este adoptata, relateaza.

VIDEO E o rusine! Unul dintre cele mai urate episoade din istoria tenisului a avut loc la un meci dintre Simona Halep si Johanna Konta

Simona Halep o intalneste pe Johanna Konta in turul al doilea al turneului de la Madrid, partida programata astazi, de la ora 13.

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si.

O echipa din Romania a castigat una dintre cele mai mari competitii de programare cu proiecte juridicie, la New York

Un chatbot juridic, realizat de cinci romani IT-isti si avocati, a castigat marele premiu in finala globala a unei competitii de programare, organizata la New York.

Sfarsitul crunt al tipografului Barbu Bucuresteanu, unul dintre cei mai mari oameni de cultura din epoca fanariota

Barbu Bucuresteanu a fost unul dintre cei mai importanti tipografi din epoca fanariota. Alaturi de ceilalti tipografi, a avut un rol important in dezvoltarea intelectualitatii si a societatii, prin transformarea manuscriselor in tiparituri. Acesta a avut un sfarsit crunt.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

Cat costa modernizarea unuia dintre cele mai importante bulevarde ale Clujului. Banii vin din fonduri de la Bruxelles

Consilierii locali din Cluj-Napoca vor aproba, miercuri, 8 mai, proiectul modernizarii Bulevardului 21 Decembrie. Pentru lucrari vor fi utilizate fonduri europene, iar autoritatile locale vor contribui cu o mica parte din suma.

Misterele orasului antic scufundat de comunisti. Era capitala celui mai puternic trib tracic din Balcani

In adancurile lacului de acumulare Koprinka, din Bulgaria, se afla unul dintre cele mai fascinante situri arheologice subacvatice. Este vorba despre capitala regatului trac al odrisilor, cel mai puternic neam tracic.

VIDEO De ce drumul spre Sarmizegetusa Ramane e in topul celor mai frumoase sosele din Romania. Cum arata cei 20 de kilometri prin Muntii Orastiei

Desi a fost afectata de alunecari de teren si viituri in mai multe locuri, soseaua spre Sarmizegetusa Regia a ramas unul dintre cele mai frumoase drumuri de munte din Romania.

Misterele orasului antic scufundat de comunisti. Era capitala celui mai puternic trib tracic din Balcani

In adancurile lacului de acumulare Koprinka, din Bulgaria, se afla unul dintre cele mai fascinante situri arheologice subacvatice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )