Libnet.ro
UNICEF

21:45

Hackerul Guccifer va afla pe 10 septembrie daca va fi extradat in SUA

B1 B1,
Hackerul Guccifer va afla pe 10 septembrie daca va fi extradat in SUA

Hackerul aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut sub numele de Guccifer, va afla luni, 10 septembrie, daca va fi extradat in SUA. Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunta la inceputul saptamanii viitoare cu. continuă pe B1

Luni, 10 septembrie, Adevarul iti prezinta Procesul Marii Tradari Nationale.

Din seria Documente Istorice, cartea Stenograma procesului Maresalului Ion Antonescu va fi distribuita impreuna cu ziarul Adevarul incepand de luni, 10 septembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

Doua rute noi de troleibuz, din 10 septembrie

Din 10 septembrie, in municipiul Chisinau se deschid doua rute noi de troleibuz. Este vorba despre ruta nr. 32, care va face legatura dintre str. 31 august si comuna Stauceni, si ruta nr. 33, care va lega Universitatea Agrara de Stat din Moldova de str. Bariera Sculeni, transmite IPN.

Hackerul Guccifer, arestat preventiv

Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunta, saptamana viitoare, cu privire la cererea procurorilor de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, conform solicitarii formulate de autoritatile judiciare din SUA, unde aradeanul este condamnat definitiv la patru ani si patru luni de inchisoare. Astazi, judecatorii au admis arestarea provizorie in vederea extradarii, insa masura nu va produce efecte in cazul lui Guccifer, care este deja in inchisoare, dupa ce a fost condamnat si in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )