Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hagi a gasit unul dintre cei mai buni fundasi din Europa: Are calitati mari

Adevărul Adevărul,
Hagi a gasit unul dintre cei mai buni fundasi din Europa: Are calitati mari

Gheorghe Hagi, finantator si antrenor la Viitorul Constanta, spune ca la echipa sa joaca in acest moment unul dintre cei mai buni fundasi din Europa. continuă pe Adevărul

The Telegraph: 2014, unul dintre cei mai buni ani din istorie

Anul 2014 se poate numi anul Ebola si anul Statului Islamic, dar de fapt, in mod obiectiv, a fost probabil cel mai bun an din istorie. In cazul razboaielor, spre exemplu, vietile noastre sunt acum mult mai linistite decat in orice moment cunoscut pentru specia umana, scrie The Telegraph.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

Doi portari au fost desemnati cei mai buni handbalisti din Romania

Federatia Romana de Handbal si-a ales cei mai buni jucatori din campionatul intern in 2014, in urma unui sondaj la care reprezentantii Ligii Nationale.

Ce ne recomanda pentru masa de Revelion cei mai buni bucatari: meniuri altfel pentru masa festiva

Dupa masa de Craciun incarcata de preparate traditionale si nu tocmai dietetice, cei mai buni bucatari recomanda un meniu mai usor pentru Revelion, dar si cu preparate deosebite. Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu ne ofera cateva sfaturi pentru meniul festiv.

Voteaza-i pe cei mai buni jucatori de tenis din lume la Premiile Treizecizero 2014!

Pentru al treilea an la rand, Premiile Treizecizero se intampla, iar acum avem si mai multe categorii de vot decat de obicei. Mai jos sunt toate detaliile si informatiile necesare. Alegeti-va preferatii la toate cele 15 categorii. Printre ele, Jucatorul si Jucatoarea Anului 2014 in Romania.

Accident in Bulgaria in care au fost implicati 4 romani. Unul dintre raniti a fost transportat la spitalul din Constanta

Un accident rutier in care a fost implicat un autoturism in care se aflau patru cetateni romani s-a produs, duminica dimineata, in Bulgaria, la cativa kilometri de granita cu Romania, unul dintre raniti fiind transportat, in stare stabila, la Spitalul Judetean Constanta.

Cei mai scumpi 10 fotbalisti din lume - Real Madrid are patru reprezentanti

Printre cei mai scumpi zece jucatori de fotbal din lume se afla patru de la Real Madrid, conform site-ului transfermarkt. com. Cristiano Ronaldo si Lionel Messi sunt la egalitate pe primele doua pozitii), ambii avand o cota de piata de 120 de milioane de euro.

2014, anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati

2014 este anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati. Fie ca au fost certati cu legea, fie ca au ales sa opteze pentru alte functii, multi demnitari au disparut din lumea politica.

Topul tarilor care au adus cei mai multi turisti in Romania, in 2014

Cei mai multi turisti straini, in 2014, au venit in tara noastra din Germania, Italia, Israel, Franta si SUA, conform datelor de la Institutului National de Statistica INS), aferente primelor zece luni ale.

Bogdan Chirieac, la Esential: Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic

Deszapezirea in Romania este una dintre cele mai mari vaci de muls pentru politic, a declarat analistul Bogdan Chirieac, invitat in editia de luni a emisiunii Esential, de la Antena 3. La fel cum a fost si este.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )