Libnet.ro
UNICEF

11:15

Hainele pe care NU le va mai putea purta Meghan Markle de cand e ducesa

ADPM ADPM,
Hainele pe care NU le va mai putea purta Meghan Markle de cand e ducesa

Meghan Markle a dat dovada de eleganta si stil cu mult inainte sa il cunoasca pe Printul Harry, cand nici prin gand nu ii trecea ca s-ar putea ca ea sa devina membra a familiei regale. Situatia s-a schimbat de cand este ducesa, ea trebuie sa respecte protocolul si etichetele regale. Iata mai jos noua aparitii iconice ale actritei pe care in ziua de astazi n-ar putea sa le mai imbrace. continuă pe ADPM

De ce nu ramane insarcinata Meghan Markle

Dupa ce a trecut nunta regala, care a avut loc pe 19 mai, fanii din toata lumea se intreaba daca Meghan Markle si Printul Harry isi doresc copii si cand va ramane aceasta insarcinata.

20 de momente de tandrete in public cu Printul Harry si Meghan Markle

Ducele si Ducesa de Sussex nu s-au ferit niciodata sa isi arate dragostea in public. Din momentul in care si-au facut publica relatia, nu au mai putut sa stea departe unul de celalalt, s-au tinut de mana, s-au imbratisat si sarutat. Nu avem mereu parte de astfel de gesturi pline de afectivitate din partea familie regale.

Motivul pentru care Meghan Markle amanadecizia de a deveni mama

Meghan Markle si Printul Harry au declarat in repetate randuri ca doresc sa-si mareasca familia cat mai curand. Nu au anuntat insa si care sunt planurile lor in aceasta privinta. Din pacate, cei.

Caru' cu vedete:Tatal lui Meghan Markle: Nu ma astept sa o mai vad sau sa mai discut cu ea;Ce gest emotionant au facut Beyonce si Jay-Z pentru Aretha Franklin;Dana Rogoz, declaratie acida pentru femeia care a batut-o si a scuipat-o pe strada. Ce a patit

O cunoscuta prezentatoare TV se retrage din televiziune dupa 13 ani. Care sunt motivele. O cunoscuta prezentatoare TV de la noi s-a decis sa renunte la pupitrul stirilor dupa 13 ani in care a aparut pe micile ecrane si a adus in casele romanilor cele mai importante stiri din tara, dar si din strainatate. Shakira a vorbit despre problemele de sanatate in urma carora era sa-si piarda vocea: A fost un miracol. Am crezut ca nu voi mai canta vreodata. Cantareata columbianca Shakira 41 de ani) a facut primele declaratii despre problemele de sanatate din 2017, care au fortat-o sa-si anuleze mai multe concerte si sa ia o pauza vocala.

De ce isi tine Meghan Markle tot timpul mainile in buzunar

Protocolul regal ii impune Ducesei de Sussex anumite gesturi la fel de bine precum ii interzice altele. insa nu de putine ori am observat ca sotia Printului Harry prefera tinutele cu buzunare si asta mai ales in ultima perioada. O perioada destul de tensionata din viata ei.

Ordinul dat de Ionut Misa prin care Fiscul loveste o categorie importanta de companii. Consultanti: Nu vor mai putea sa isi desfasoare activitatea

Un ordin dat de Ionut Misa, seful ANAF, si aparut in Monitorul Oficial in data de 10 august loveste in companiile care au activitate in distributia angro de produse energetice sau de bauturi alcoolice. Consultantul fiscal Adrian Benta sustine ca aceste firme nu vor putea sa isi desfasoare activitatea daca nu se doteaza cu depozite, in timp ce Gabriel Biris spune ca ordinul scoate din piata companii mici, lasand loc pentru rechini.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )