Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hakon Austbo, unul dintre marii maestri norvegieni ai pianului, in recital extraordinar la Ateneul Roman

România Liberă România Liberă,
 Hakon Austbo, unul dintre marii maestri norvegieni ai pianului, in recital extraordinar la Ateneul Roman

Asociatia Art a la carte organizeaza luni, 18 mai 2015, ora 18. 30, la Ateneul Roman, un recitalul in cadrul proiectului Lipatti Evenings sustinut de Hakon Austbo, unul dintre cei mai de seama pianisti norvegieni. Programul recitalului cuprinde lucrari de Frederic Chopin Poloneza-Fantezie in la bemol major, op. 61 si Balada nr. 1 in sol minor, op. 23), Edvard Grieg Balada in sol minor, op. 24), Olivier Messiaen din Vingt regards sur lEnfant-Jesus) si Claude Debussy din Preludii, volumul II). Recitalul va fi precedat de o scurta prelegere sustinuta de muzicologul Saviana Diamandi. Hakon Austbo a modelat perceptia contemporana asupra repertoriului pianistic al secolului 20. De aproape 50 de ani este un interpret international influent al compozitorilor Scriabin, Messiaen si Debussy. continuă pe România Liberă

Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO]

Daca faima se masoara in 15 minute, atunciThe Witcher 3: Wild Hunt are parte de ea. Urmeaza sa fie lansat luna viitoare, dar pana atunci avem un video cu secvente de gameplay. The Witcher 3: Wild Hunt este unRPG produs de CD Projekt RED si va fi lansat in mai. Pana atunci, insa,IGN ne ofera [] Cum arata The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai asteptate jocuri [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reportaj la fabrica de ciment Lafarge Medgidia: cum arata unul dintre motoarele de business din estul Romaniei

Considerata una dintre cele mai puternice zone industriale din Dobrogea, fabrica Lafarge din Medgidia este in momentul de fata uzina de ciment cu cea mai mare capacitate de productie din Romania, o facilitate de productie cu istorie, dar mai ales cu un.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )