Libnet.ro
UNICEF

13:00

Halep - Begu, miercuri, la French Open: Avem ora meciului! Decizie ciudata a francezilor

Adevărul Adevărul,
Halep - Begu, miercuri, la French Open: Avem ora meciului! Decizie ciudata a francezilor

Cel mai interesant duel din turul II pentru publicul din Romania se va desfasura in conditii neasteptate, avand in vedere ca pe teren va intra favorita numarul 1 in proba feminina. continuă pe Adevărul

Halep debuteaza, duminica, la French Open: Avem ora meciului

In ziua in care va implini 29 de ani, Simona Halep 2 WTA) are ocazia de a-si serba ziua de nastere printr-o victorie care, in mod normal, ar trebui sa fie o formalitate pentru favorita numarul 1 la Roland Garros.

Patricia Tig o bate pe Voegele si se califica in premiera in turul II de la Roland Garros, unde o asteptau deja Halep si Begu Programul celor 6 romance de la French Open

Patricia Tig a reusit sa o invinga, luni seara, pe Stefanie Voegele in primul tur de la WTA French Open si s-a calificat in premiera in turul secund al prestigiosului turneu de Grand Slam de la Roland Garros.

DUMINICA: Simona Halep joaca in primul tur la French Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua, duminica, in primul tur al French Open, cu jucatoarea spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, scrie News.

Halep, laudata de cea mai buna jucatoare din istorie pe zgura: Simona va castiga French Open

Americanca de 65 de ani, cu 18 titluri de Grand Slam in palmares si un bilant istoric pe covorul rosu, 125 de victorii la rand, crede ca Simona va castiga titlul la French Open, cu o singura conditie.

Avem un French Open de vis: A patra romanca e in turul II dupa un meci entuziasmant

Simona Halep 2 WTA), Irina Begu 72 WTA) si Patricia Tig 58 WTA) au castigat in primele doua zile ale turneului si, deocamdata, seria victoriilor romanesti continua la Paris.

French Open, start perfect pentru Romania: Patricia Tig e in turul II, unde porneste ca favorita

Dupa Simona Halep 2 WTA) si Irina Begu 72 WTA), calificate in prima zi a turneului, astazi, si a treia romanca a trecut de runda inaugurala.

incepe French Open: Cinci motive pentru care Halep e favorita numarul 1 la trofeu

Ultimul Grand Slam al anului incepe duminica si se termina pe 11 octombrie, cand e programata finala masculina. Cu o zi inainte, cand va avea loc ultimul act la feminin, speram cu totii ca trofeul sa fie ridicat din nou de Simona Halep, favorita numarul 1 la aceasta editie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )