Libnet.ro
UNICEF

00:07

Halep, din nou pe podiumul WTA

România Liberă România Liberă,
Halep, din nou pe podiumul WTA

Simona Halep a revenit pe podiumul tenisului feminin. Halep a urcat un loc, pana pe trei, dupa finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Romanca are 6. 292 de puncte. continuă pe România Liberă

Simona Halep, din nou pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA cu 6. 292 de puncte, dupa ce saptramana trecuta coborase pe pozitia a patra.

Simona Halep, din nou pe podiumul ierarhiei mondiale a tenisului feminin

Simona Halep va reocupa, incepand cu aceasta saptamana, locul trei WTA, gratie calificarii in finala de la Turneul Campioanelor.

Teodor Melescanu: Romanii sunt profund dezbinati. Noul presedinte trebuie sa-i armonizeze din nou

Candidatul independent la prezidentiale Teodor Melescanu spune ca romanii sunt profund dezbinati, iar sarcina noului presedinte este sa-i armonizeze din nou si nu mearga pe aceeasi logica de.

Basescu spune din nou ca Ponta a fost ofiter acoperit SIE, dar nu arata dovezi

Victor Ponta a fost ofiter acoperit Serviciului de Informatii Externe in perioada 1997 - 2001, a declarat din nou, duminica, presedintele Traian Basescu, dupa ce a avut o intrevedere cu Elena Udrea intr-un.

Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul Campioanelor. WTA a publicat clasamentul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista saptamana trecuta la Turneul Campioanelor, a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Halep, care a.

Antena Stars din nou in top

Saptamana trecuta, toate cele cinci editii ale emisiunii Star Matinal prezentata de Rocsana Marcu si Razvan Botezatu s-au clasat pe podiumul audientelor. Singura televiziune axata pe stiri si.

Roma: Turistii pot vizita din nou Domus Aurea

Turistii pot vizita resedinta imparatului roman Nero, Domus Aurea, care a fost inchisa din 2005, pentru restaurare,informeaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )