Libnet.ro
UNICEF

23:15

Halep, dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Adevărul Adevărul,
Halep, dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a jucat patru meciuri intr-un interval de 48 de ore. continuă pe Adevărul

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Simona Halep, calificare in optimile Rogers Cup, dupa un meci de peste trei ore

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care.

VIDEO Rogers Cup: Halep vs Garcia, rezumatul meciului din sferturi - Lovituri de exceptie ale liderului mondial

Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta impotriva Carolinei Garcia Franta, 6 WTA), obtinand calificarea in semifinalele Rogers Cup pentru a patra oara consecutiv. A fost 7-5, 6-1 pentru liderul mondial, dupa o ora si 28 minute de joc.

Rogers Cup: Simona Halep face un meci excelent si trece n doua seturi de Caroline Garcia/ Urmeaza Ashleigh Barty

Simona Halep a reusit cu Garcia cel mai bun meci al ei de la finala castigata la Roland Garros, unul dintre cele mai bune din acest an, o demonstratie de inteligenta in joc, un spectacol, in fata unei valoroase adversare, potrivit news. ro. in penultimul act, Halep va evolua pentru prima data cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, sambata, de la ora 20. Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Reactia organizatorilor de la Rogers Cup dupa ce Halep s-a plns de programul meciurilor sale: WTA face programul, noi putem doar sa sugeram cte ceva. Decizia finala le apartine

Valerie Tetreault, directorul de comunicare al Federatiei Canadiene de Tenis, a reactionat dupa ce Simona Halep s-a plans de programul meciurilor sale de la Rogers Cup. Fosta jucatoare de tenis a afirmat ca WTA programeaza meciurile, precizand totodata ca desfasurarea turneului de la Montreal a fost afectata de ploaie. in plus, multe jucatoare au evoluat si la dublu si atunci era necesar ca acestea sa joace mai intai la simplu.

Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty (de la ora 20:00) / Duelul pentru un loc n finala competitiei de la Montreal

Confruntarea dintre Simona Halep 1 WTA) si Ashleigh Barty 16 WTA) va fi prima semifinala din cadrul turneului Rogers Cup de la Montreal. Cele doua jucatoare se vor afla pentru prima data fata in fata in circuitul WTA, de la ora 20:00 ora Romaniei), partida urmand sa fie transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep s-a calificat in a patra semifinala consecutiva la Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va disputa a patra semifinala la rand la Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata vineri, la Montreal), cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucatoarea franceza Caroline Garcia, locul 6 WTA.

VIDEO Rogers Cup: Maria Sharapova, en fanfare n turul trei - Angelique Kerber, Daria Kasatkina si Karolina Pliskova, eliminari premature

Maria Sharapova a avansat in turul trei de la Rogers Cup, dupa ce a invins-o categoric pe Daria Kasatkina, cap de serie numarul 12, scor 6-0, 6-2. Alte nume mari au parasit prematur competitia de la Montreal: Angelique Kerber castigatoarea de la Wimbledon) si Karolina Pliskova fost lider mondial). Mai multe partide printre care si a Simonei Halep) au fost intrerupte din cauza ploii. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu.

Rogers Cup: Sorana Crstea, eliminata de Venus Williams. Americanca o va ntlni pe Halep n turul urmator

Jucatoarea romana Sorana Cirstea, locul 54 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 7-6 4), 6-4, de americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13, in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Montreal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )