Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep face dublu mixt cu Tecau la US Open

Antena3 Antena3,
Halep face dublu mixt cu Tecau la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie. continuă pe Antena3

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat, sambata, ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul turneului US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Simona Halep va face echipa cu Horia Tecau in proba de dublu mixt (FOTO)

Simona Halep se pregateste de debutul la ultimul turneu de Grand Slam al anului, unde va fi cap de serie numarul doi in intrecerea feminina. Anul acesta, sportiva s-a decis sa participe si la proba de dublu mixt .

US Open: Simona Halep va participa si in proba de dublu mixt - Va face pereche cu Horia Tecau

Simona Halep locul 2 WTA) a anuntat, in cursul zilei de sambata, ca va participa si in proba de dublu mixt de la US Open, acolo unde va face pereche cu Horia Tecau locul 5 ATP in ierarhia de dublu).

Simona Halep si Horia Tecau fac echipa de dublu mixt la US Open

Simona Halep si Horia Tecau vor face pereche in turneul de dublu mixt la US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului.

Anuntul de ultima ora al Simonei Halep, inainte de inceperea US Open

Simona Halep, numarul 2 mondial, a facut sambata un anunt-surpriza pe pagina sa de Facebook, inainte de debutul US Open. Jucatoarea a decis sa participe, in premiera, in proba de dublu-mixt, unde il va avea.

Ce spune Ion Tiriac despre despre sansele Simonei Halep de a castiga US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita a turneului, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open.

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )