Libnet.ro
UNICEF

19:31

Halep: Fiecare meci a este ca o finala! Ce spune despre Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Halep: Fiecare meci a este ca o finala! Ce spune despre Turneul Campioanelor

Simona Halep, 3 WTA, spune ca fiecare meci este pentru ea o lupta pentru Turneul Campioanelor, competitia de final de an, acolo unde spera sa revina si anul acesta. Prezenta la Singapore, pentru a promova turneul, romanca a spus ca acesta este un obiectiv principal pentru ea in 2015. continuă pe România Liberă

Halep: Fiecare meci este ca o finala! Ce spune despre Turneul Campioanelor

Simona Halep, 3 WTA, spune ca fiecare meci este pentru ea o lupta pentru Turneul Campioanelor, competitia de final de an, acolo unde spera sa revina si anul acesta. Prezenta la Singapore, pentru a promova turneul, romanca a spus ca acesta este un obiectiv principal pentru ea in 2015.

Simona Halep, despre Turneul Campioanelor: Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. Doar cele mai bune opt tenismene din lume ajung acolo si fiecare meci e ca o finala

Simona Halep a declarat, luni, ca abia astepta sa participe la Turneul Campioanelor, acest turneu fiind unul dintre cele mai importante pentru ea. Ma lupt in fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. La inceputul.

Ponta, IRONII la adresa lui Dan Mihalache. Ce spune despre el

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, ca este adevarat ca nu raspunde la telefon daca il suna presedintele Dan Mihalache .

Burleanu: Nu-mi doream Polonia. Ce spune despre adversarele Romaniei din preliminariile CM 2018

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, spune ca Romania putea beneficia de o grupa mai usoara in preliminariile CM 2018, dar de asemenea putea nimeri si intr-o grupa mai dificila. Seful FRF spune ca tricolorii vor lupta pentru sefia grupei E.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )