Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep se reuneste cu un om special la Indian Wells: Am vorbit cu el aproape zilnic. A plecat deja de acasa

Adevărul Adevărul,
Halep se reuneste cu un om special la Indian Wells: Am vorbit cu el aproape zilnic. A plecat deja de acasa

Simona Halep 1 WTA) a ajuns deja in SUA, acolo unde va ataca Indian Wells 5-17 martie) cu speranta ca, dupa perioada de pauza pe care a avut-o in Romania, a scapat de problemele medicale. continuă pe Adevărul

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu am asteptari foarte mari, nu m-am antrenat deloc de cand am terminat la Doha. Sper numai sa fiu bine cu piciorul

Simona Halep a plecat, miercuri dimineata, in SUA, unde urmeaza sa se dispute turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells 7-18 martie). Liderul mondial a declarat ca nu are asteptari foarte mari la competitia din desertul californian, nefiind refacuta complet dupa accidentarea de la Australian Open, din cauza careia a fost fortata sa se retraga si de la Doha.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Nu am avut dureri la talpa

Simona Halep a plecat foarte devreme in SUA, cu o saptamana inaintea turneului de la Indian Wells, d.

Simona Halep a plecat spre Indian Wells! Acesta e singurul lucru la care visez

Mai mult ca sigur Simona Halep va participa la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, care incepe pe 5 martie.

Simona Halep, veste buna inaintea turneului de la Indian Wells

Simona Halep a plecat foarte devreme in SUA, cu o saptamana inaintea turneului de la Indian Wells 7-18 martie), declarand ca starea ei de sanatate s-a imbunatatit. Constanteanca a fost rezervata.

Simona Halep SPUNE TOT inaintea turneului de la Indian Wells

Simona Halep a plecat, miercuri dimineata, in SUA, unde urmeaza sa se dispute turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells 7-18 martie). Liderul mondial a declarat ca nu are asteptari foarte mari.

Halep a revenit pe locul 1 mondial: Simona e lider autoritar si doar o singura rivala o poate detrona dupa Indian Wells

Simona Halep se pregateste de Indian Wells 5-17 martie), insa stie ca, inclusiv daca va absenta de la aceasta competitie, are sanse mari de a ramane in fruntea tenisului feminin.

Marius Copil, in optimi la turneul challenger de la Indian Wells

Tenismenul Marius Copil, locul 75 mondial si principal favorit, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului challenger de la Indian Wells, cu premii de 150. 000 de dolari.

Programul Serenei Williams in acest an - Revine la Indian Wells si va lua parte si la competitii pe zgura: Madrid, Roma si Roland Garros

Serena Williams este in linie dreapta cu pregatirea, primul turneu important la care sportiva din SUA va evolua fiind cel de la Indian Wells de categorie Premier Mandatory). Anuntul in legatura cu programul din 2018 al Serenei a fost facut public de Patrick Mouratoglou, antrenorul fostului lider mondial.

Halep a plecat la Indian Wells. Ce spune despre apararea primului loc

Simona Halep este refacuta pentru a reveni pe teren si spune ca are semnale pozitive in privinta problemei de la talpa care a obligat-o sa se retraga inaintea semifinalelor de la Doha.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )