Libnet.ro
UNICEF

16:30

Halep, in sferturi la Eastbourne

România Liberă România Liberă,
Halep, in sferturi la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, pe slov. continuă pe România Liberă

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Ziua de miercuri va fi una plina de actiune pentru Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa evolueze in proba de simplu de la Eastbourne cu Polona Hercog, din optimi), dar si in cea de dublu alaturi de Raluca Olaru). Competitia britanica este dotata cu premii totale in valoare de 684. 080 de euro.

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )