Libnet.ro
UNICEF

22:45

Halep si-a aflat adversara: A jucat un meci pe viata si pe moarte pentru a ajunge in turul II

Adevărul Adevărul,
Halep si-a aflat adversara: A jucat un meci pe viata si pe moarte pentru a ajunge in turul II

Simona Halep 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady 49 WTA) in runda inaugurala de la Australian Open 2020, iar in urmatoarea partida va avea o adversara mai slab cotata decat americanca de 24 de ani. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Lot restrans de 4 romance pe tabloul principal la AO 2020. Ruse, invinsa in calificari + Niculescu si-a aflat adversara

Gabriela Ruse, 181 WTA, a pierdut, sambata, finala calificarilor, fiind invinsa cu dublu 6-1 de americanca Caty McNally 116 WTA, 18 ani), ceea ce inseamna ca Romania va alinia la startul tabloului principal de la Australian Open 2020 doar patru sportive, cu Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu direct acceptate, iar Monica Niculescu ajunsa acolo via calificari.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )