Libnet.ro
UNICEF

14:45

Halep, sub lupa jurnalistilor: Presa internationala n-a fost impresionata de prestatia Simonei la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Halep, sub lupa jurnalistilor: Presa internationala n-a fost impresionata de prestatia Simonei la Australian Open

Simona Halep joaca la Melbourne din postura de lider WTA, insa prima ei aparitie la turneul din acest an n-a fost tocmai una convingatoare. continuă pe Adevărul

Reactii in presa internationala dupa anuntul demisiei premierului Mihai Tudose

Presa internationala a reactionat dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat ca isi va da demisia dupa ce partidul a decis, in urma sedintei CEx, sa ii retraga sprijinul, publicatii precum Bloomberg si The Washington Post facand referire la conflictul.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

Presa internationala, despre victoria si accidentarea numarului 1 WTA la Australian Open: Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani

Aflata la primul meci de Grand Slam in calitate de lider mondial, Simona Halep a trecut cu emotii de australianca Destanee Aiava 17 ani, locul 193 WTA), dupa ce a fost condusa in primul act cu 5-2 si chiar a salvat o minge de set. Numarul 1 WTA s-a impus cu 7-6 5), 6-1, in ciuda accidentarii la glezna din setul al doilea. Simona Halep a primit tot ce putea duce din partea unei jucatoare in varsta de 17 ani, a notat site-ul oficial WTA.

VIRAL in presa internationala: Oile care pun in PERICOL baza de la Deveselu. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

O turma de oi pune la grea incercare baza de aparare antiracheta de la Deveselu, in conditiile in caredeclanseaza in mod continuu sistemele de alarma. Cazul a fost ironizatat de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )