Libnet.ro
UNICEF

08:15

Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Antena3 Antena3,
Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o pe americanca Serena Williams in finala cu 6-2, 6-2. Halep a avut o prima reactie dupa victoria de. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

C.T Popescu, asa cum nu l-ai mai auzit pana acum despre Halep. Simona a jucat acest meci din punct de vedere mental perfect

Simona Halep Serena Williams, finala feminina de la Wimbledon 2019. Meciul istoric s-a jucat sambata, de la ora 16:00. Halep, locul 7 WTA, este prima romanca ce a ajuns in ultimul act al grad slemului londonez. intalnirea intre cei doi fosti lideri mondiali a decurs remarcabil. T Popescu, asa cum nu l-ai mai auzit .

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

DANCILA, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

IOHANNIS, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: O victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj publicat, astazi, pe Facebook.

FOTO VIDEO Val de mesaje pe retelele de socializare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Azi ne-ai facut din nou sa ne-ntrebam daca te meritam - HC Dobrogea Sud

Simona Halep s-a impus sambata la Wimbledon dupa o evolutie de exceptie in fata Serenei Williams, cea care a triumfat de sapte ori pe iarba londoneza de-a lungul carierei. A fost 6-2, 6-2 pentru jucatoarea noastra, dupa doar 55 de minute de joc. Performanta Simonei a atras o multime de mesaje pe retelele sociale. Nadia Comaneci, Horia Tecau, echipele de fotbal FC Viitorul, CFR Cluj sau echipele de handbal HC Dobrogea Sud Constanta si CSM Bucuresti au felicitat-o pe noua campioana de la Wimbledon.

Viorica Dancila, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Ne-ai umplut inimile de bucurie si mandrie

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, printr-un mesaj postat sambata pe Facebook. Felicitari campioanei Romaniei! Fel.

Reactii dupa victoria superba a Simonei Halep. Pe cine ar trebui sa intalnesca in finala Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. Halep.

Reactii dupa victoria superba a Simonei Halep. Pe cine ar trebui sa intalneasca in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. Halep.

Tariceanu dupa victoria lui Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria din f.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3006 seconds )